A Cool tv hazai kereskedelmi csatorna

A Cool egy hazai kereskedelmi televíziócsatorna, amely tagja az RTL Csoportnak. Főként RTL Klubos sorozatokat, szórakoztató műsorokat, valamint sugároz. Csaknem az összes szolgáltató csomagjában elérhető nálunk, több mint 3 millió magyar háztartásban kísérik figyelemmel a műsorokat, valamint Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is nézhető.

A Cool tv műsorát teljes egészében megtekintheti a musor.tv weboldalon, ezért érdemes ide látogatnia, ha valamelyik sorozatot szeretné megnézni. Az egyik cool tv-s sorozat a CSI: New York-i helyszínelők. A CSI egy amerikai krimisorozat amely a CBS-en futott 2004. szeptember 22. és 2013. február 22. között, összesen kilenc évadon keresztül és 197 eredeti epizódja van. A műsor nyomon követi a NYPD törvényszéki tudósok és rendőrök csoportját, akiket „bűncselekmény-nyomozókként” azonosítanak, miközben feltárják a titokzatos és szokatlan halálesetek körülményeit, valamint egyéb bűncselekmények. A sorozat a CSI: Crime Scene Investigation veterán sorozat közvetett spin-offja. Ez a harmadik sorozat a CSI franchise-ban.

A Baywatch egy másik sorozat amelyet megnézhet a cool tv-n és ez egy amerikai akciódráma televíziós sorozat, amely David Hasselhoff főszereplésével a Kaliforniában és Hawaiiban Los Angeles County partjain járőröző vízimentőkről szól. Michael Berk, Douglas Schwartz és Gregory J. Bonann készítette, akik a 11. évad során végig írták és rendezték a műsort. A sorozat mind a szakmai, mind a személyes kihívásokra összpontosít, amelyekkel a karakterek szembesülnek, és amelyet egy nagy együttes alakít ki, amelyek között szerepel Pamela Anderson, Alexandra Paul, Gregory Alan Williams, Jeremy Jackson, Parker Stevenson, Billy Warlock, Erika Eleniak, David Charvet, Yasmine Bleeth és Nicole Eggert. További részleteket a musor.tv weboldalon talál.