A Dolixir segítséget nyújt az ízületi gyulladás kezelésében

Az ízületek feladata, hogy a csontok mozgékony összeköttetőiként kiszélesítsék a mozgástartományt. Probléma akkor van, ha az adott ízület begyullad és a mozgás fájdalmakkal jár. Az életminőség romlásának elkerülése érdekében kezelésre van szükség, melynek a fájdalomcsillapítás is elengedhetetlen részét képezi.

Ízületi gyulladás kezelése során kiemelt figyelmet kell szánni a fájdalom enyhítésére. Az állandó fájdalom ugyanis komoly befolyással bír a mindennapokra. Nem csupán a mozgástartomány szűkül be, hanem kihat a páciens hangulatára is. A fizikai korlátozottság következtében a legegyszerűbb tevékenységek is elvesztik élvezeti értéküket, minden egyes mozdulat fájdalmassá válik. Sajnos hazánkban rengetegen tapasztalják meg az ízületi fájdalmak miatti fájdalmat. Az ízületi fájdalom hátterében számtalan ok állhat, például porckopás, anyagcserezavar, túlterhelés, hirtelen megerőltetés, steril gyulladás vagy fertőzés. A panaszok általában ízületi merevség, bőrpír, fájdalom és duzzanat formájában nyilvánulnak meg. A pontos diagnózis felállítása érdekében célszerű ortopéd vagy reumatológus szakkivizsgáláson részt venni.

A fájdalom csillapítására célszerű a Dolixirt használni. A fájdalomcsillapító kapszulákkal és tablettákkal az a legnagyobb probléma, hogy csak a felszívódást követően fejtik ki hatásukat, valamint egy idő után komoly gyomorsavat okoznak. A Dolixir spray kiszerelésben kapható, ezért közvetlenül a fájdalom forrásán lehet használni és pár perc után felszívódva rögtön kifejti hatását. A készítmény mentes az olyan káros összetevőktől, mint az alkohol, szintetikus illatszerek és tartósítószer. Ellenben tartalmaz MSM-t, kollagént, vadgesztenyét, eukaliptuszt, kurkumát és fekete nadálytőt.