A fizetésemelés elérésének módjai (kérés nélkül)

A fizetésemelés egy olyan pillanat, amelyről mindig álmodunk. A legfelemelőbb pillanat, amikor a főnök ténylegesen emelést kínál nekünk, és nem kellett ezt kérni sem. Ez nem gyakran fordul elő, hacsak nincs valami a szerződésében, amely előírja a béremelést, vagy valamilyen más kötelező fizetési emelést. A többség számára azonban a rögtönzött emelés csak álom.

Ha a vállalat, amelynél dolgozik, nem képes új üzleti tevékenységet folytatni, akkor nem fog növekedni, és nem engedhetik meg maguknak, hogy emelést adjanak. A mai üzleti világban mindenki értékesítéssel foglalkozik. El kell adnia önmagát, cégét, készségeit és termékeit. Ha Ön nem eladó, akkor lehet, hogy nincs hozzáértése ahhoz, hogy végig kövesse az eladást, de mégis javíthat az üzleten, ami fizetésemeléshez vezet majd. Találjon mentort és nem akármilyen mentort. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a választott mentor olyan személy, akire felnéz, akire hasonlítani szeretné, és aki segít abban, hogy fizetésemelést érjen el.

A mentor segíthet abban, hogy mindenen javítani tudjon, és segíthet abban, hogy kikövezze azt az utat, amelyet mások követni akarnak. A mentor némi útmutatásával kiemelkedik a többi alkalmazott közül, és a következő lehet a sorban, hogy emelést kapjon. Ó, semmi sem fogja a főnökét jobban lenyűgözni, mint amikor eléri azt, hogy jó színben tűnjön fel. Végül is valószínűleg ugyanúgy szeretné az emelést, mint ön, ezért van értelme, hogy szükségük van önre a csapatukban. Ha keresztülhúzza a számításaikat és ha úgy tesz mintha a főnök nem tudná, mit csinál, nem lesz fényes jövője a cégnél és semmiképp ne számítson fizetésemelésre sem. Nagyon fontos az is, hogy pótolhatatlanná váljon az adott cégnél, ha olyan képessége van, ami senki másnak, mutassa meg a főnökének milyen sokat is ér ez a képesség.