A Fusion telepítése a Kodi-ra

A Kodi segítségével megnézheti az összes kedvenc tartalmát egyetlen médialejátszón – különféle kiegészítők telepítése után. Közülük a Fusion kilóméterekkel a többiek fölött áll, mint az egyetlen kiegészítő, amely mindannyijukat uralja. A Fusion Kodi kiegészítő úgy működik, mint egy alkalmazásbolt, így sokkal könnyebben telepítheti a többi kiegészítőt.

Miután megszerezte a Kodit, a Fusion telepítése a Kodi programra mindössze néhány percet vesz igénybe. Így teheti meg: Miután megnyitotta a Kodit, a fogaskerék ikonra kattintva lépjen a Beállítások oldalra. Válassza a Rendszer lehetőséget. Válassza a Bővítmények lehetőséget. Engedélyezze az ismeretlen forrásokat. Megjelenik egy alapértelmezett figyelmeztető előugró ablak. Válassza az Igen lehetőséget – a Fusion egy bevált kiegészítő. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére. Kattintson a fogaskerék ikonra a Beállítások újbóli megnyitásához. Nyissa meg a Fájlkezelőt. Válassza a Forrás hozzáadása lehetőséget. Megjelenik a Fájlforrás hozzáadása mező. Válassza a Nincs elemet. Írja be a http://fusion.tvaddons.co weboldalt – ügyeljen arra, hogy kerülje az elírási hibákat – és kattintson az OK gombra.

Az „Adjon nevet ennek a médiaforrásnak” alatt írja be a kívánt nevet, majd kattintson az OK gombra. A legjobb, ha releváns nevet választ, például a „Fusion” nevet. Ekkor már be is fejezte a Fusion Kodi beépülő modul telepítését. Most megtanulja, hogyan használhatja a Fusion for Kodi-t kiegészítők telepítéséhez. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére. Válassza a Bővítmények lehetőséget. Keresse meg a nyitott doboz ikont a bal felső sarokban. Válassza a Telepítés zip fájlból lehetőséget. Válassza ki a Fusion elemet a források listájából (ezt a nevet adtuk ennek a forrásnak a 2. lépésben). Itt találja a Kodi Fusion adattárakat és kiegészítőket három kategóriába rendezve: a start-here telepíti az Indigót, egy sokoldalú kiegészítőt, amely számos eszközt és funkciót ad a Kodihoz.