A GXT 856 Torac Metal Gaming Billentyűzet jellemzői

A GXT 856 Torac Metal Gaming Keyboard egy jó árfekvésű és masszív egység, amely nemcsak játékhoz, hanem mindennapi használatra is kiváló. Kialakítása egyszerű, robusztus, fémes fedőlappal, hajlítás nélkül. Szivárványos LED-es háttérvilágítással rendelkezik, és csak fekete színben érhető el.

A GXT 856 ára 48 dollár kétéves garanciával, 12 programozható médiakulccsal. Az USB 2.0 kábel 180 cm hosszú, ami elég hosszú ahhoz, hogy kényelmesen csatlakoztatható legyen a számítógépéhez. 12 programozható médiakulccsal rendelkezik, és gyorsindító alkalmazásokat (számológép, e-mail, böngésző kezdőlap) indít a funkciógomb. Van egy játékmód kapcsoló, amely lehetővé teszi a Windows billentyű zárolását egyetlen érintéssel. Anti-ghosting funkcióval rendelkezik, és egyidejűleg akár nyolc különféle billentyűzetbemenetet is regisztrál, ami különösen hasznos lehet a MOBA-k és az FPS-játékok esetén. Mivel a billentyűzet plug-and-play, kompatibilis a Windows rendszerrel, 7-től 10-ig, a Linux-hoz, a Mac-hez és a Chrome OS-hez. Kompatibilis az Xbox One és a PS4 konzolokkal is.

Nincs ergonómikus kialakítása, de hosszú ideig kényelmes használni, viszont ha fogyatékkal él, és valamilyen csuklótámaszt igényel, előnyös lenne az ergonómiai egység, így ez nem lenne a legjobb megoldás az Ön számára. Membrángombjai kezdetben merevek, de több órától egy napig tartó használat után kényelmesebbnek érződnek. Mivel membrán billentyűzetről van szó, nem zajos, hacsak valamilyen különleges okból nem élvezi a billentyűk lenyomását. A szivárványos LED háttérvilágítás szép, és három beállítással rendelkezik, de nem testreszabható, ami szégyen. Ugyanakkor beállíthatja a fényerőt, és az „FN” funkciógomb mellett használt billentyűzet szokatlanul döntött alsó sorának gombjával válthat a rögzített vagy a világító mintázat között.