A kovaföld érdekes felhasználási módjai, amelyekről tudnia kell

A századfordulón az emberiséget számos egyedi, sokoldalú megoldás vette körül a különféle napi tevékenységekhez. Legyen szó egy ritka betegség kezeléséről vagy egy bennünket sújtó háztartási probléma megoldásáról, elképesztő új felfedezésekkel és megoldásokkal leptük meg ezt a generációt, amelyek fél évszázaddal ezelőtt teljesen lehetetlenek voltak.

Az egyik ilyen elem, amely új volt a területen, de napról napra egyre népszerűbb, a kovaföld. Ezek nem más, mint üledékes kőzetek, amelyek természetesen keletkeznek, és a kovamoszatokból származnak. Szintén óceáni egysejtű algákból származnak, és mára külön iparágak kezdtek virágozni az ilyen algák kultúrájának termesztésére. Ez egy fehér kovasav por, és körülbelül 80-85% szilícium-dioxidot tartalmaz. Ezenkívül ásványi anyagok, például kalcium, magnézium és vas tartalma is jelentős, amelyek nagy előnyökkel járnak az emberi szervezet számára. Olcsó és sokoldalú, és az egészségügyi felhasználáson kívül sokféle felhasználási területtel rendelkezik. A kovaföld egyedülálló természete bőrápolásban, kozmetikában és tisztításban is használható. Gondoskodjon arról, hogy minden használat során mindig élelmiszer minőségű kovaföldet használjon. Most pedig vessünk egy pillantást néhány érdekes felhasználására a mindennapi életünkben.

Az élelmiszer-minőségű kovaföld színültig van szilícium-dioxiddal és a szájüreg szempontjából nagyon jó. Jótékony hatással van a fogakra és az ínyre, és ápolja majd a fogszuvasodást is. Ezenkívül csökkenti a fogszuvasodást és minimálisra csökkenti a fogínyvérzés esélyét. Természetes korrozív elemei enyhe kefeként működnek, és gyengéden eltávolítják a foltokat a fogakról. Csak keverjen egy kis kovaföldet a fogkrémhez, és mossa meg a fogát szokásos módon. Használja hetente egyszer, és ne rendszeresen a megfelelő hatás érdekében.