A közismert Matt Haig könyvek online

2017-ben Haig kiadta a Hogyan állítsuk meg az időt című regényt egy férfiról, aki 40 évesnek tűnik, de valójában több mint 400 éve él, és találkozott Shakespeare-rel, Cook kapitánnyal és F. Scott Fitzgeralddal. A The Guardiannek adott interjújában Haig elárulta, hogy a könyvet a StudioCanal filmjei is beszerezték, és Benedict Cumberbatch „szerepet kapott” a filmadaptációban.

Matt Haig könyvek várják a book24.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keresse fel minket bátran és megtalálhatja tlejes könyvkészletünket. A Miért érdemes életben maradni 2016-ban elnyerte a Books Are My Bag Readers’ Awards díját. 2018 augusztusában dalszövegeket írt Andy Burrows angol énekes és dalszerző zenei albumához, amelynek címe Haig Miért érdemes életben maradni című könyvéből származik. 2020-ban Matt Haig kiadta az Éjfél könyvtár című regényét egy Nora Seed nevű fiatal nőről, aki elégedetlen az életében hozott döntéseivel. Az éjszaka folyamán megpróbálja megölni magát, de az iskolai könyvtáros, Mrs. Elm által vezetett könyvtárban köt ki. A könyvtár élet és halál között van, könyvek milliói tele vannak életének történeteivel, ha másképp döntött volna. Ebben a könyvtárban megpróbálja megtalálni azt az életet, amelyben a legelégedettebb. Bekerült a 2021-es British Book Awards „Az év szépirodalmi könyve” kategóriájába. Az Éjfél könyvtárt rádióra adaptálták, és tíz epizódban sugározták a BBC Radio 4-en 2020 decemberében.

2021-ben megjelent a Storybound-on (podcast) Robert Wynia eredeti partitúrájával. A Comfort Book 2021. július 1-jén jelent meg. Haig felesége Andrea Semple, van két gyerekük és egy kutyájuk. Lakóhelye: Brighton, Sussex. Otthon tanítja gyermekeit. Egyes munkáit – különösen a nem szépirodalmi könyvek egy részét – az a lelki összeomlás ihlette, amely miatt 24 éves korában szenvedett. Időnként még mindig szorong, és ateistaként azonosítja magát. Amennyiben többet tudna meg könyveiről és megrendelné azokat keresse fel a book24.hu weboldalt.