A Led tv ár most olcsó online!

Egyetlen TV-vásárlási útmutató sem lenne teljes a felbontás megvitatása nélkül. Hosszú évek óta az 1920 x 1080-as felbontás, más néven full HD a szabvány. A TV-gyártók azonban gyorsan áttérnek az Ultra HD led tvkre (más néven 4K). Ezek a 4K modellek négyszer annyi képpontot tartalmaznak, mint a jelenlegi HDTV képernyők. 2160 vízszintes vonalról vagy 3840 x 2160 pixelről beszélünk.

A led tv ár igen olcsó az ekiraly.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire, nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a jobbnál jobb tv-k kínálatában. A 4K tévék legnagyobb előnye, hogy a képernyőn lévő kis tárgyak több részlettel rendelkeznek, beleértve az élesebb szöveget is. Összességében a képek gazdagabbak és élethűbbek, mint egy HDTV-n, de az előnyök finomak lehetnek. Az élesebb képnek az a további előnye is van, hogy kényelmesen, rövidebb távolságból is megtekintheti a képernyőt, így a nagyobb tévék kényelmesebben nézhetők egy normál méretű otthonban. Az Ultra HD videó remekül néz ki, és egyre több élvezhető tartalom áll rendelkezésre. Számos streaming szolgáltatás, például a Netflix, az Amazon Video és még a YouTube is elkezdett 4K-s tartalmat kínálni, így az okostévék és a streaming stickek a legjobb megoldások a 4K-s filmek és műsorok könnyű megtalálásához. Az Ultra HD Blu-ray lemezek is egyre elterjedtebbek, és a legtöbb nagy kiadás manapság 4K-ban jelenik meg.

Az Élő TV még nem ölelte fel teljesen a 4K-t, de a DirectTV, a Dish Network és a Comcast Xfinity mind megkezdte a 4K filmek kínálatát. Bár az Ultra HD led tv-k felskálázhatják a meglévő HD tartalmat, az eredmények vegyesek lehetnek, és nem tűnnek olyan élesnek, mint az eredeti 4K-programok. Az új ATSC 3.0 műsorszórási szabvány 2020-ban megkezdődött, ami jobb jelet, jobb képet és intelligensebb funkciókat kínál az internetkapcsolattal. Ez az új szabvány folyamatosan bővült. Amennyiben led tv-ket keres jó áron, kattintson az ekiraly.hu-ra.