A legjobb kalandozások Fort Collins-ban, Colorado államban

Colorado híres szabadtéri helyei továbbra is fellátogathatók Fort Collins városában. A Denver nemzetközi repülőtértől mindössze egy órára fekvő Fort Collins hihetetlen túrázási és kerékpáros kalandokat kínál, valamint hatalmas tározókat.

Fort Collins egykor katonai bázis volt, de az évek során virágzó várossá változott, amely megőrzi örökségének és építészetének nagy részét. Nincs erre nagyobb példa, mint a történelmi óváros. Míg a város Colorado Egyetemi kampusza élénk energiával és élénk éjszakai élettel látja el a várost, Fort Collins egyik legnépszerűbb tennivalója a sok kézműves sörfőzde egyikének látogatása. A 19. század végén mezőgazdasági egyetemként létrehozott Fort Collins Colorado State University kampusza lenyűgöző és érdemes felfedezni. Eltekintve attól, hogy eltéved a virágos kertek és a régi akadémiai épületek között, az egyik legjobb dolog itt az Oval felfedezése. Nyugodt és tele évszázados szilfákkal, ez a tökéletes hely egy piknikre. Főleg egy ropogós őszi délutánon.

A nyugodt szabadtéri kalandokhoz a Lory State Parkba való utazás kötelező. A park számos gyalogos, kerékpáros és lovagló útvonalat kínál. Fontos, hogy a Lory State Park 26 mérföldes útvonala soha ne haladja meg a 12 százalékos fokozatot. Sokak számára ez azt jelenti, hogy az ösvények egyenletes emelkedőkkel rendelkeznek, tökéletesek a hétköznapi túrákhoz. A park keleti oldala a környék legjobb kilátásait kínálja, és hozzáférést biztosít a Hors Bluetooth víztározó egyes részeihez. Jöjjön bármikor ide egy könnyű kajakozásra. Ha egy egyszerű éjszakai kirándulásra vágyik Fort Collins városában, a Lory State Park biztosít egy gyönyörű csillagos éjszakát. Délutánonként a Fort Collins Municipal Railway felújított villamossal közlekedhet a belvároson keresztül. A Fort Collins troli a Városligetben kezdődik és a Howes utcán végződik, tökéletes történelmi tevékenységet teremtve a családok számára.