A legjobb kirándulások Miamiból

Miami egy izgalmas város, amely világhírű élénk éjszakai életéről, lenyűgöző tengerpartjairól és gyönyörű embereiről híres. Könnyű autóútra van a szürreális mocsaraktól, a rengeteg vadon élő állattól, valamint számos kedves trópusi szigettől. Az alábbiakban néhány kiváló kirándulóhelyet mutatunk be Miami közelében.

Grand Bahama a Bahama-szigetek legészakibb szigete, Floridától 90 mérföldre fekszik. Azok az utazók, akik meg akarják nézni a Grand Bahama-szigetet, három órás hajókázással fedezhetik fel a gyönyörű karibi szigetet. A látogatók a napot eltölthetik Freeport felfedezésével, amely a sziget második legnagyobb városa. Vagy ha inkább egy kis napsütést és kikapcsolódást szeretnek, elindulhatnak a sziget sok lenyűgöző fehér homokos partjának egyikére. A Grand Bahama-szigetekre tett egyes túrák között szerepelhet a Grand Lucayan Hotel meglátogatása is, amely gyönyörű privát tengerparttal, számos étteremmel és egy nagy kaszinóval büszkélkedhet. Orlando gyakorlatilag a Disney World szinonimája, de a városban található a Sea World és az Universal Studios park is, így ideális hely egy családi szórakozáshoz. Körülbelül 4 órás autóútra van Miamitól, így ez egy hosszú napi kirándulás lesz.

Az a floridai állami park, amely Key Largóban található, az Egyesült Államok első tenger alatti parkja volt, és híres gyönyörű korallzátonyairól. Míg a John Pennekamp Korallzátony Állami Park nem meglepően népszerű a búvárok és a sznorkeling kedvelők körében, zátonyait a nem úszók is élvezhetik, akik hajókirándulásokon tekinthetik  meg őket. A park valószínűleg leginkább arról ismert, hogy a mélység Krisztusának nevezett víz alatti szobor másolatának ad otthont. Ez a bronzszobor 25 méterrel a víz alatt ül, és Krisztust ábrázolja, amint karját felemeli a víz felszíne felé.