A legjobb Mallorca nyaralás olcsón elérhető

Egyesek szerint Mallorca a nyugalom, a kifinomultság, a szépség és az A-listás hírességek városa. Ez egyben a nagy vagyon szigete is, ahol 870.000 fős lakossága élvezi az egy főre jutó legmagasabb rendelkezésre álló jövedelmi szintet Spanyolországban.

Mallorca nyaralás olcsón várja az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be ide a legszuperebb ajánlatokért és a jó árakért.  Mallorca valójában lélegzetelállítóan lenyűgöző. Mallorca az elhagyatott, fehér homokos partoktól a sziklás, fenyővel borított hegyláncokig, a történelmi épületek gyönyörű architektúráján át a virágokkal teli, citrusfákkal teli mezőkig mindenféle szépséget kínál mindenkinek. Mallorca hosszú évek óta vezeti Európa nyári üdülési listáit. A legnagyobb Baleár-szigetek homokos mérföldes akvamarin tengerpartot, lélegzetelállító természetet, kalandokat felkeltő tájakat és aranyló strandokat kínálnak a lélek megnyugtatásához. Még több mint ötven év tömeges turizmus után is Mallorca továbbra is a nyári szezonban tartja a trónt, és mindenféle kincsekkel áldja meg az embereket.

Mallorca egész évben lenyűgöző, és az év túlnyomó részében remek időjárást élvez. A sziget hőmérséklete átlagosan 10 fok körül alakul a téli szezonban, a mandula februárban virágzik. Nem tart sokáig, míg az év nagy részében visszaáll a 20 fokokhoz. Lehet, hogy sejtette, hogy Mallorca partjai a turisták egyik legnagyobb vonzerejét jelentik, de tudta-e, hogy óriási számú, mintegy 200 partja van a szigeten, és 60 fő üdülőhely közül lehet választani? A déli parton található Palma De Mallorca a sziget lakosságának felét fogadja be – elegáns, kifinomult, meghitt és élettel teli. Sokan hasonlították Barcelonához építészete és hangulata miatt. További részletekért és ajánlatokért kattintson az invia.hu weboldalra.