A legjobb programlehetőségek Cabo San Lucasban

Mexikó számára nem ismeretlenek az üdülővárosok, Cancuntól Tulumig. De Cabo San Lucas grandiózus városa mindent felülmúl. A San Jose Del Cabóval kombinálva Los Cabos létrehozásához Cabo San Lucas lenyűgöző és nyugodt tengerpartokkal, számos világszínvonalú üdülőhellyel és lenyűgöző tájakkal rendelkezik. Mindez Baja California déli csücskén.

Sétáljon az üdülőhely, a nyüzsgő kikötő és a rengeteg helyi part között, és próbálja ki kedvenc trópusi koktéljait. Ha pedig végzett Cabo San Lucas látnivalóinak felfedezésével, egyszerűen ugorjon autóba, és fedezze fel a szomszédos városokat, miközben élvezi a lenyűgöző kilátást a part mentén. Playa Del Amor és Playa El Medano vonzza a tömeget. Az egyik az egzotikus szépsége, a másik pedig a zajos hangulata miatt. De az egyik módja annak, hogy elkerülje a tömeget, és élvezze a lenyűgöző tájat, ha eltölti a napot a Santa Maria Beachen. A strand 20 percre északkeletre található Cabo San Lucastól. Egy védett öbölben található, amelyet jachtok és katamaránok látogatnak. Az aranyszínű homokot ugyanolyan aranyszínű sziklák szegélyezik, amelyek megdöbbentő kontrasztot nyújtanak a kék tengerrel. A Santa Maria part egy tengeri szentélyen belül található, és kivételes sznorkelezési lehetőséget biztosít bőséges korallokkal, színes halakkal és a furcsa tengeri teknősökkel.

Kalandos tevékenységekben nincs hiány Cabo San Lucasban és környékén. Három hely is várja a kirándulókat amelyek felejthetetlen élményekkel gazdagítják: Canopy Costa Azul, Cabo Adventures és Wild Canyon Adventures. Mindegyiknek megvan a maga véleménye az izgalmas tevékenységről a Canopy Costa Azul segítségével, amely a családi szórakozásra összpontosít a zipline segítségével, amely egy hatalmas sivatagi kanyonon keresztül visz át. A Cabo Adventures hat helyet egyesít egy hihetetlen pályává, amelyen a rappelling és az izgalmas Commando Bridge szerepel.