A legjobb programlehetőségek Chattanoogában

Chattanooga Tennessee egyik legszebb városi célpontja. Ennek a nyüzsgő városnak mintegy 423.000 lakosa van. Chattanooga a Tennessee-folyó köré épült, amely a város közepén halad keresztül, növelve annak szépségét. A várost a népszerű 1941-es Chattanooga Choo dal örökítette meg, amelyet Glenn Miller tett híressé.

Chattanoogán kívül számos kiemelkedő szépségű terület található itt.  A délkeleti Tennessee-hegység a szomszédban található, könnyű egynapos kirándulásra a várostól. Chattanooga tökéletes egyensúlyt kínál azok számára, akik a szabadban szeretnének lenni, és megtapasztalni a városok által kínált kultúrát és szórakozást. A rengeteg szórakoztató programnak köszönhetően Chattanooga ideális úti cél családok és barátok számára egyaránt! A Bluff View Art District egy történelmi terület Chattanooga belvárosában, amely egy furcsa, művészi kifejezésekkel teli környék lett. A művészeti negyed a város varázslatos folyója mellett épült, növelve a város vonzerejét. A Bluff View művészeti negyedben különféle művészeti kiállítások, éttermek és kézműves üzletek találhatók. Csendes sétát tehet a szoborkertben, miközben megkóstolhatja a házi kenyeret és a kézműves csokoládét.

Érdemes akár a Bluff View Inn művészeti negyedében is megszállni, amely a kerület elragadó panziója. Chattanooga szabadtéri piaca minden évben áprilistól decemberig tart nyitva, sajnos az időjárás miatt télen bezár. De nem így van az éves karácsonyi vásárok előtt! A piacon számos stand található, amelyeket helyi gazdák üzemeltetnek, akik azért jönnek a városba, hogy eladják friss termékeiket. Számos művészeti és kézműves stand is található itt, és a piac a legjobb hely a helyi feltörekvő művészek megtalálására, akik legújabb munkáikat árulják. Ha nem szeretne semmit sem vásárolni, egyszerűen böngésszen a piaci standokon, és kóstoljon meg néhányat a piac finom utcai ételeiből.