A legjobb programlehetőségek itt: Bentonville

1950-ben Sam Walton megnyitotta az első Walmart üzletet Bentonville-ben. A furcsa város azonban messze nem árnyékolta be a kiskereskedelmi óriáshoz fűződő kapcsolatát, hanem a művészet, a kultúra és a nyilvános parkok helyszínévé nőtte ki magát.

A látogatók rengeteg programlehetőséget találhatnak Bentonvillelle-ben, az Arkansas északnyugati részén utazók pedig számos kivételes galériát és múzeumot ismerhetnek meg, amelyek meghazudtolják kisvárosi jelentőségét. Minden teret még díszesebb kertek vesznek körül, ahol párok, barátok és családok is összegyűlhetnek. A város körül történelmi épületek találhatók, amelyek Bentonville 19. századi kezdeteit mutatják be. A közeli Ozark Nemzeti Erdő mellett könnyen belátható, miért érdemes meglátogatni a várost. A Momentary a Crystal Bridges Museum of American Art műholdhelye, részben kortárs művészeti múzeum, részben pedig előadóművészeti tér. A Momentary egy fejlődő kreatív központ, ahol kiállítások és zenés, színházi előadások zajlanak, és a közösség összegyűlhet.

A tér nemrégiben épült be Bentonville belvárosába, amelyet 2020-ban nyitottak meg. Az egykori sajtüzemben a látogatók a lehető legtöbbet hozhatják ki a változatos művészeti naptárból, forgó kiállításokkal, szabadtéri művészettel, valamint helyszíni éttermekkel és bárokkal. A Momentary egy szabad tér, egy gyönyörű kerttel körülvéve, amely alkalmas délutáni piknikekre, miközben a Momentary Shopba is ellátogathat, ahol kiemelkedő művészek nyomatait és az épületre jellemző ajándékokat vásárolhatja meg. 2015-ös megnyitása után a Bentonville Brewing Company az egyik legnépszerűbb sörfőzde lett Arkansas északnyugati részén. A sörfőzde olyan egyedi sörök gyártására törekszik, amelyek megkérdőjelezik a hagyományos ízek határait. A Bentonville Brewing Company látogatói figyelni fogják a stílusok és ízek széles választékát. A független és családi sörfőzde vezetett túrákat kínál a létesítményben.