A legjobb programok az Észak Amerikai Doverben

Az érdekes történelmi helyekkel és kulturális látnivalókkal teli Delaware fővárosa, Dover fantasztikus látogatási hely. Az állam második legnagyobb városa, a Delaware-öböltől és az Atlanti-óceántól beljebb fekszik.

1683-ban alapították, és gazdag történelme van, lenyűgöző műemlékekkel, múzeumokkal és kúriákkal tarkítja a központot. Itt is sok kiváló üzlet és helyi étterem található, ahol bolhapiacokat és termelői piacokat is kipróbálhat. Doverben többek között ott van a kaszinó, a NASCAR versenypálya és a Firefly Music Festival is. A város központjában található a Legislative Hall, amely Delaware állam fővárosa. Meglehetősen eltérően más államok kormányszékeitől, ami a megjelenést illeti, néhány gyönyörű gyarmati architektúrát mutat be. 1931 és 1933 között épült, és a Leg másik végén található Old State House helyére került. Az évek során számos más szárnyat is hozzáadtak, és egy túra során bejárhatja a nagytermeket és a tárgyalótermeket.

Séta közben remek portrékat, évszázados műtárgyakat láthat, és megismerheti az állam fővárosának történetét. Miután hallott Delaware néhány legbefolyásosabb közéleti személyiségéről, körbejárhatja a gyönyörű területeket és kerteket. A szomszédban található Dover másik fő turisztikai látványossága: a First State Heritage Park Welcome Center. Míg a kiterjedt városi park védi Dover legfontosabb történelmi helyszíneit és kulturális nevezetességeit, a központ számtalan műtárgyat, kiállítást és műalkotást tartalmaz. A 2004-ben alapított „határok nélküli park” nemcsak a törvényhozói csarnokot és a régi államházat foglalja magában, hanem más lenyűgöző épületeket is. A látogatóközpontban további információkat találhat róluk, valamint kiállításokat is találhat Dover és Delaware történelméről. Miután megnéztük az államalapításról és az ősökről szóló rövid klipeket, a legtöbb említett helyszín csak egy rövid sétára található.