A legjobb tennivalók Phoenixben, Arizonában

Arizona fővárosa és legnagyobb városa, Phoenix, a Nap völgyének nevezett hatalmas nagyvárosi terület szívében fekszik. Mivel a napsütötte Sonoran-sivatagban fekszik, egész évben meleg időjárás várja, így kiváló hely a szabadtéri tevékenységek élvezetéhez. A környéken található golfpályák sokfélesége mellett Phoenix más tennivalói közé tartozik a nagyszerű túrázás, hegyi kerékpározás és sziklamászás, számos parkja és hegye csodálatos látványa közepette.

A városközponttól északkeletre, csak egy rövid autóútra található a csodálatos Wrigley kastély, amely a Phoenixre néző prominens knoll tetején fekszik. Az 1929 és 1931 között William Wrigley Jr rágógumi mágnás által épített kúria elképesztő építészetet mutat be, fantasztikus túrákkal, amelyek körbevezetik az összes pazarul berendezett szobán. A csodálatos kúria a spanyol gyarmati stílusú építészet bemutatása mellett különösen a gyönyörű csempemunkájáról ismert. Miközben felfedezi az összes elegáns szobát, amelyek összesen meghaladják a húszat, mindent megtudhat a gyönyörű épület történetéről és az itt élő híres családokról. A privát klub, a Wrigley Mansion rengeteg találkozónak és esküvőnek ad otthont éttermében és bárjában, amely fenomenális kilátást nyújt a szabadtéri verandáról.

Phoenix keleti peremén fekszik a Goldfield Ghost Town, amely a szárnyaló Babona-hegység lábánál található. Ez a népszerű turisztikai attrakció egykor virágzó bányaváros volt. Ma a látogatók élvezhetik a bánya és a város túráit a város keskeny nyomtávú vasútján. 1893-ban alapították, amikor aranyat fedeztek fel a közeli hegyekben, és a város lakossága lassan fogyott. Manapság a rekonstruált város nagyon szórakoztató és családbarát hely, karámai és megyei börtönével, szalonjaival és kunyhóival közvetlenül a vadnyugat idejébe visz vissza. Amellett, hogy körbejárja a jelentős helyet, kipróbálhatja a lőterét, és megismerhet egy kicsit a szellemváros történelmével a kis múzeumban.