A legszebb hotelek Kaliforniában

Kalifornia könnyen az egyik legnépszerűbb állam a világ minden tájáról érkező utazók számára. Kaliforniában található Disneyland, Hollywood, a 66-os út kezdete, hihetetlen tengerpartok a Csendes-óceán partján olyan nagyvárosok, mint Los Angeles és San Francisco. Mivel sok olyan hely van, amelyet érdemes felfedezni, fontos, hogy a célhoz méltó szállást találjunk. Ismerje meg Kalifornia legcsodálatosabb szállodáit, és legalább egy-két éjszakát foglaljon le egyik kedvencénél.

A Montage név az előkelő szállás szinonimája, és a Montage Laguna Beach minden bizonnyal beleillik ebbe a névbe. A Csendes -óceánra néző sziklán található Montage hatalmas ingatlan, de a hely mégis meghitt és fényűző. A vendégek imádni fogják a kézműves stílusú építészetet, valamint a hatalmas gyógyfürdőt, amely a vízre nyújt kilátást. A napot a tengerparton töltheti, vacsorázhat az ingatlan három világszínvonalú éttermének egyikében, vagy elutazhat egy hollywoodi estére. Még a legkalandosabb utazók sem szálltak még soha meg egy ilyen szállodában, mint ez. A Queen Mary Hotel valójában egy lebegő hajó, egy hiteles óceánjáró, amelyet 1936 -ban építettek. A Queen Mary Hotel állandó kikötőhelye Long Beach, így a vendégek kevesebb, mint három mérföldre vannak Los Angeles belvárosától. Sok szoba eredeti art-deco stílusban van berendezve. A vendégek a fedélzeti brit pubban vacsorázhatnak, pogácsáit a teázóban csemegézhetik, vagy csak gyönyörködhetnek a kilátásban.

Palm Springs század közepei modern visszavonulásán kívül található az Indian Wells, amely a hihetetlen Miramonte Resort & Spa színtere. Az ingatlan kiterjedt 11 hektáros területen épült, és mind a dekorációt, mind az építészetet nagymértékben befolyásolja a mediterrán stílus. A meleg időjárás, a hegyek és a sivatagi terep nagyszerű okok arra, hogy a szabadtéri medencékhez vagy fedélzetekhez menjünk, hogy magunkba szívjuk a napot.