A mosdókagyló beszerelése a mosókonyhába

Szüksége van a mosókonyhában mosdókagylóra? Természetesen minden mosókonyhában szükség van mosó-szárítógépre, hatékony szellőztetésre, mindkét gép elektromos vezetékére, vízelvezetésre, erős világításra. Az olyan választható tárgyak, mint a munkalapok, szekrények és kiegészítő tárolók, megkönnyítik, simábbá és kevésbé fájdalmassá teszik a mosást.

A használati mosogató is remek kiegészítő, mivel lehetővé teszi a szennyezett ruhadarabok kimosását, mielőtt a mosógépbe tenné, valamint általános mosogatóként használható olyan rendetlen feladatokhoz, mint például az ecset tisztítása. Amíg a mosókonyhában van elég hely a mosogatónak, és elérhető a vízellátás és a megfelelő vízelvezetés, nincs ok arra, hogy ne tudna önállóan beszerelni egy mosogatót. Itt van, hogyan. A mosókonyha beszerelésére vonatkozó kódokról és engedélyekről érdeklődjön a helyi engedélyező ügynökségnél. Kapcsolja el a ház fő vízvezetékét. A fal kinyitása előtt kapcsoljon ki minden megszakítót, amely vezérli a falakon áthaladó vezetékeket.

A mosdókagyló elhelyezése a mosókonyhán belül attól függ, hogy hol szeretné, és hol fog a legjobban elhelyezkedni. Logisztikai szempontból a mosókonyha mosogatóit a munkaterületek közelében kell elhelyezni. A mosogatóhoz általában a mosogatógép közelében lehet a legjobban illeszkedni, mivel ez hideg-meleg víz forrása, valamint lefolyópont. Ha gipszkarton borítja a falat a mosó- és szárítógép mögött, és elrejti a vízvezetékeket, akkor el kell távolítania a gipszkarton legfontosabb részeit. Nem szükséges eltávolítani a gipszkartont az egész falról. A csapkeresővel keresse meg a csapok helyzetét, amelyek az áramellátási és vízelvezetési pontoktól azon területig terjednek, ahol a mosodai mosogatót kívánja elhelyezni.