A Nottevit beauty sleep ára a legjobb nálunk!

Életünk kb. egyharmadát alvással töltjük. Miért? Mivel testünknek aludni kell ahhoz, hogy az ébrenléti órákban működjön. Noha az alvás az egyik alapvető napi igényünk, a felnőttek több mint 60 százaléka szerint nem alszanak eleget egy héten.

Nottevit beauty sleep ára elérhető a webshop.nottevit.hu weboldalon, tehát ne habozzon, látogasson el ide, hogy mindent megtudjon nottevit beauty sleep alvást segítő készítményünkről, ami éjszakai bőrápoló összetevőket tartalmaz. Az alvás, akárcsak a táplálkozás és a fizikai aktivitás, kritikus fontosságú az egészségünk szempontjából.  Az alvásigény személyenként eltérő. Az, hogy mennyi alvást igényel, az életkorától és az életmódjától, valamint egészségi állapotától függően változik. A személyes alvásigény meghatározásakor fontos nemcsak annak felmérése, hogy hova esik az alvás spektruma, hanem azt is meg kell vizsgálni, hogy milyen egyéb tényezők befolyásolják az alvás minőségét és mennyiségét, amire szüksége van, például egy munka vagy a napi rutin. A jó alvás lehetővé teszi az elméd számára, hogy visszanyerje a figyelmet és kezelje ezeket a trükkös mentális kihívásokat. Az alvás ösztönözheti a kreativitást és fokozza a memóriát.

Az alvás a legfontosabb idő az emlékek formálására és az események, érzések és tapasztalatok közötti kapcsolat megteremtésére. Valójában az alvás az agyban új tanulási és memória útvonalak kialakításának feltétele. Az alvás a szervezet mechanizmusa a fertőzés elkerülésére. Ha nem alszik eleget, akkor immunrendszere gyengébb lesz, így hajlamosabbá fog válni a betegségre. Az egészséges alvás után magasabb az energiaszint, és mentális tudatossága élesebb. A jó alvás a jobb atlétikai teljesítményhez is kapcsolódik, ideértve a nagyobb sebességet és reflexeket. Bővebb leírásért és a beauty sleep áráért kattintson bátran a webshop.nottevit.hu-ra.