A OnePlus megerősítette, hogy a 8T ultraszéles kamerával rendelkezik

A hivatalos kiadványában a OnePlus 8T gyártója megerősítette, hogy a 8T hátulján ezúttal ultraszéles kamera lesz. Ez megerősít néhány korábbi pletykát, miszerint ultraszéles látószögű kamera csatlakozik az elsődleges érzékelőhöz.

Ez a pletyka azt is állította, hogy a OnePlus négy kamerát épít be hátulra, arra utalva, hogy viszonylag nagy téglalap alakú kiemelkedésbe állítják őket, hasonlóan a Samsung néhány legújabb telefonjához. A már ismert további részletek közé tartozik a 65 W-os Warp Charge technológia beépítése, amely 40 perc alatt feltölti a 4500mAh-s akkumulátort, valamint egy 120Hz-es frissítési gyakoriságú AMOLED kijelző. További specifikációk tartalmaznak javaslatokat arra, hogy a OnePlus 8 ívelt panelje helyett egy lapos kijelző jelenik meg, és a kijelző bal felső sarkában egyetlen kamera található. Nem tudjuk még, hogy teljesen vízálló lesz-e, vagy vezeték nélküli töltést fog-e használni, mint a OnePlus 8 Pro, de mindez hamarosan kiderül.

A OnePlus 8T-t október 14-én fogják bejelenteni, ekkor valószínűleg a részletek nagy része már ismert lesz, köszönhetően a vállalatok módszerének, amely a legfontosabb jellemzőket apránként feltárja a bevezetés dátumát megelőző hetekben. A vállalat ugyanabban a leheletben megerősítette a OnePlus 8T nevet is. Az ár még viszont teljesen kérdőjel. Az egyik kiszivárgott adat szerint 599 euróba fog kerülni egy 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkező modell, valamint 699 euróba kerülne állítólag egy 12 GB RAM-os és 256 GB-os telefon. Ez azonban ellentmond egy másik kiszivárgott hírnek, amely szerint 799 euró lesz majd a 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkező verzió és 899 euróba kerül majd a 12 GB RAM és 256 GB tárhelyes verzió. Bármelyik is legyen az igazság, még kiderül, hogy megéri-e ezt a hatalmas árat a OnePlus 8.