A Reiki beavatás folyamata

Az energiával történő Reiki kezelés lényege a páciens behangolása az energiarendszerbe. Ezt a műveletet kizárólag olyan tanár végezheti, aki mestervonallal rendelkezik, és kapcsolatban van a Reikit alapító ember energiájával. Ezután a páciens bármikor és bárhol hozzájuthat az univerzum gyógyító energiájához.

Reiki beavatás után az emberek megtapasztalhatják, hogy ha az univerzumtól lelki és testi gyógyító energiát kérnek, akkor a munka során nem fognak elfáradni, hanem inkább energiával töltődnek fel. Kevesen tudják, hogy a minden ember rendelkezik bioenergiával, azaz kézrátétes gyógyító képességgel. Ez megfigyelhető a mindennapok során, hiszen a kezünket arra a pontra szoktuk helyezni, ahol fájdalmat érzünk. Ha a kezelő kézrátétellel segít egy betegen, akkor energiát ad át, és ennek következtében legyengül. A behangolás után energiaáramlás történik, megnyílik az energia rendszer csatornája, és az energia tovább adás után sem lesz legyengülés. A keringési rendszer, a lelki és testi állapot hozzájárul ahhoz, hogy a gyógyító képesség mihamarabb kialakuljon.

Az alapvető Reiki gyakorlatokat tanácsolt három héten keresztül mindennap gyakorolni kell. A Reiki módszerbe való beavatás egy életen keresztül elkíséri az embert, és bármikor használható a gyógyító képesség. A jól ismert www.reikidunavarsany.hu weboldalon minden hasznos és fontos információt megtalál a népszerű Reiki módszerről. Ha kérdései vannak a kezelési módszerrel kapcsolatban, akkor bátran tárcsázza a +36-70-70-34-352 telefonszámot, vagy írjon üzenetet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre, és munkatársaink segítenek önnek. Ne feledje, hogy a kezelést kipróbálhatja a Reiki klubokban, vagy a tanfolyamokon teljesen ingyen.