A rétegragasztott gerenda, korunk vívmánya

A rétegragasztott gerenda korunk egyik legcsodálatosabb építőanyaga. Hogy miért? Azért mert nem egy fából van kialakítva maga a gerenda, hanem több kisméretű fadarabból. Ezért nem adott a hossz, hanem saját igényeknek megfelelően a hossz bármekkora lehet, akár hatalmas csarnokok födémrendszerét is képezheti. Ez a csodálatos fagerenda a mai kor legmodernebb vívmánya.

Egy speciális ragasztási technológiával és a fával egy olyan anyagot hoztak létre, mely funkciójában túlszárnyalja a hagyományos gerenda tulajdonságait, esztétikájában pedig egyenesen össze nem hasonlítható vele, hiszen az így készült ragasztott gerendát I. osztályú, bútorminőségű fával burkolják. A legszebb tulajdonsága, hogy nagyobb terhet kisebb keresztmetszetű rétegragasztott gerenda is elbír, a gerenda nem reped, nem hajlik, nem korhad, festhető. Beltéri és kültéri szerkezetek megépítésére tökéletesen felhasználható. Cégünk magyarországi forgalmazó és rétegragasztott gerenda gyártó, már 2003-óta. Számos telepre szállítunk és gyártunk ragasztott fagerendát, manapság pedig külföldi partnereink is biztonsággal támaszkodhatnak ránk.

Logisztikai szolgáltatásunk egyedülálló, partnereink az egész ország területén vannak, így a termékbeszerzés nálunk nem helyhez kötött. Vállalkozók mellett magánszemélyek megrendeléseinek is eleget teszünk, rétegragasztott fagerenda mellett számtalan típusú építőanyag és faárú áll rendelkezésre. található Fatelepünk  Üllő és Fatelepünk Kiskunszentmártonon. A környező településekre akciós áron szállítunk ki faárut. Weboldalunkon árajánlatkérőnkön keresztül kérhet árajánlatot bármely fatermékre, vagy rétegragasztott gerendára. Látogasson el fatelepünkre, és tekintse meg minőségi faárú kínálatunkat.