A Samsung telefonjai 2020-ban

A Samsung az egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikai vállalat a bolygón, különböző területeken szinte minden olyan eszközt gyárt, amire csak szüksége lehet otthonában vagy a zsebében.

2020-ban a cég számos új terméket hozott forgalomba, köztük új tévéket, csúcskategóriás okostelefonokat és számos egyéb eszközt, amelyeket esetleg már megvásárolt ebben az évben – vagy esetleg fontolgatja megvenni azokat. Mivel a 2020-as év véget ér, megnézzük, milyen telefonokat láttunk a vállalattól az elmúlt évben. Nagy dolgokra számíthat a Samsungtól a következő hónapokban is, mivel arra számítunk, hogy a Samsung Galaxy S21 2021 elején landol, és valószínűleg a CES 2021-en is egy teljesen új bejelentést fogunk látni a vállalattól. A Samsung okostelefonok közül a 2020-ban kiadott Samsung Galaxy S20 továbbra is a legjobb okostelefon a világon. Az olyan bejelentések ellenére, mint a OnePlus 8 Pro és az iPhone 12, a Samsung megtartotta koronáját, mióta 2020 elején bemutatta legújabb csúcstelefonját, a Galaxy S-t.

Ez a telefonsorozat nagyobb mértékben hozta az 5G-t a mainstream Galaxy S sorozatba, mint azt korábban láthattuk, a dizájn finomodott, nagy kamerafejlesztések történtek, és a vállalat teljes mértékben alkalmazta a 120Hz-es megjelenítési technológiát is. Ez volt az új Galaxy S Ultra sorozat debütálása is, és a Galaxy S20 Ultra nagy figyelmet szentelt meghatározó 100-szoros zoomkamerájával. Nem szerettük ezt az okostelefont összességében, de a hátsó kamera ennek ellenére fenomenális technológiai újítás. Ezután a Samsung bemutatta az összecsukható telefon második formáját – a Galaxy Z Flip-et. Ez a kagylós eszköz úgy nézhet ki, mint egy Nintendo Gameboy Advance SP, de az összecsukható telefonok megtekintésének új módját tárta fel a világ előtt.