A Sport1 műsorai online is elérhetők!

A Sport1 egy olyan európai sportcsatorna, amely jelenleg elérhető Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, különböző nyelveken sugározva. A csatorna tulajdonosa az AMC Networks International Central Europe. Jelenleg rendelkezik a Nemzeti Labdarúgó Liga-meccsek és a Forma-1-es futamok közvetítésének TV-jogaival azokban az országokban, ahol a csatorna elérhető.

Sport1 műsor megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon, ezért ne habozzon, látogasson el ide és mindent megtudhat a Sport1 műsorairól, valamint a kezdési időpontokat is megtekintheti. Romániában a Sport1 2006-tól 2014. november 5-ig volt elérhető. Az állomás birtokolta az NFL, az NHL, a jégkorong-világbajnokság és a Heineken-kupa jogait, az első években pedig a különböző labdarúgó-bajnokságokhoz is megvoltak a jogok Skóciából, Magyarországról, Franciaországból, Hollandiából. Az NFL-ből a Sport1 minden héten késő délutáni mérkőzést és hétfő este focit sugárzott, a csütörtök esti labdarúgó-mérkőzések felét, a nyitó mérkőzést és az összes hálaadás napi játékot. A 2013-as szezontól kezdve néha egy kora délutáni meccs és/vagy a Sunday Night Football került fel a menetrendbe. Az NFL rájátszását kivétel nélkül bemutatták, beleértve a Pro Bowlt és a Super Bowlt is.

Csehországnak kizárólagos jogai vannak a Forma-1-hez, a KHL-hez, beleértve az összes HC Slovan Bratislava mérkőzést, és egyéb sportokat, a Bajnokok Jégkorong Ligáját és a Nemzeti Labdarúgó Ligát is közvetíti. Hazánkban a Sport1-en manapság megtekintheti a Sportverda magazint, az ökölvívást, labdarúgást, valamint az NBA meccseit és kézilabdát is. Amennyiben többet tudna meg a műsorokról és a csatornákról, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a musor.tv weboldalra és itt mindent megtudhat, ami csak érdekelheti.