A weboldalunkon felfedezhető 15w50 viszkozitású termék kedvezően beszerezhető

A 15W-50 történelmileg a nagy teljesítményű motorokhoz ajánlott viszkozitás, és ma elsősorban az autósport versenyeken használják, ahol a motorok a nagy fordulatszám és a meleg miatt feszültek. Bővebb leírást erről weboldalunkon talál.

A weboldalunkon felfedezhető 15w50 viszkozitású termék jó minőségű, tehát itt a helye nálunk, ha ön is mindent meg szeretne tudni erről a viszkozitásról. Weboldalunkon 15W-50 olajat kínálunk, amely különösen alkalmas a motorsport alkalmazások széles választékához, vontatáshoz és egyéb súlyos szervizhelyzetekhez. Alkalmas számos nagy teljesítményű turbófeltöltős vagy feltöltött motorhoz is. Mit jelentenek a 15W-50 számok? A számok az olaj súlyára és vastagságára vagy viszkozitására vonatkoznak. A motorolaj sűrűbb lesz, ha hideg, és vékonyabb, ha felmelegszik. Az első szám az olaj viszkozitását jelzi hideg hőmérsékleten, a második pedig az üzemi hőmérsékleten. Weboldalunk 15W50-es motorolajai félszintetikus olajokból és bizonyos adalékanyagokból állnak. Ezeket a modern négyütemű motorokban való használatra fejlesztették ki. Garantáljuk a motorkerékpár optimális teljesítményét. Ezenkívül a motorolajok kiemelkedő motortisztaságot, valamint kiváló korrózió- és kopásvédelmet biztosítanak. Győződjön meg a 15W50 olajokról. Olajkeresőnk segítségével ellenőrizheti, hogy járműve kompatibilis -e olajainkkal.

A 15W50 a SAE osztályra vonatkozik, amely alapján a motorolajat besorolták. A SAE osztály leírja az olaj viszkozitását, azaz áramlási tulajdonságait az üzemi hőmérséklettől függően. A 15W50 osztályú motorolajok a többfokozatú olajok közé tartoznak. Ezek jó áramlási jellemzőket mutatnak hideg és meleg hőmérsékleten. „15W” a hideg hőmérsékleten (W = tél) való folyékonyságot jelenti. Az olaj továbbra is -25 ° C -ig pumpálható, azaz elég folyadék ahhoz, hogy eloszlassa a motorban. További részletekért és olaj rendelésért nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.