A zöld alga ellenszere akciós áron kapható!

Most megvitatjuk az alapokat, hogy mik is azok az algák, és mi segíti a növekedésüket – hogy ha meg akarunk oldani egy problémát, ez segít, hogy minél többet megtudjunk róla. Kezdjük a lényeggel: hogyan lehet megszabadulni a betegséget okozóalgáktól?

Zöld alga ellenszere rendelhető a sunikft.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a legjobb termékeket, amelyeket megrendelhet hogy véget vessen a zöld alga inváziónak. Bár vannak olyan kereskedelmi termékek, amelyeket hozzáadhat a tartályvízhez, hogy egy csapásra elpusztítsa az algákat, nem mindig ezek jelentik a legjobb megoldást. Először is, bár a legtöbb ilyen termék technikailag „halbiztos”, bármi, amit a vízhez adunk, bizonyos mértékű ozmotikus stresszt okoz a halak számára. Ezért a haltartási filozófia mindig is az volt, hogy „ne adjon semmit a tartályvízhez, ha nem muszáj”. És ami az algákat illeti, nem kell semmit hozzátennie mindaddig, amíg hajlandó bizonyos változtatásokat végrehajtani a tenyésztési gyakorlatában.

Azt is fontos felismerni, hogy ha algák elszaporodnak egy tartályban, annak egy mögöttes oka van, például a szerves vegyületek felhalmozódása a vízben. Ha algaölő szert használunk anélkül, hogy az algaprobléma gyökerét kezelnénk, akkor az a vízi megfelelője annak, mintha aszpirint szednénk a fogfájás csillapítására anélkül, hogy az azt okozó tályogot kezelnénk. Rövid távon a fájdalom enyhülhet, de hosszú távon még nagyobb probléma lesz a kezében. Az algajárvány kitöréséhez három dologra van szükség: algaspórákra vagy -sejtekre, a növekedésüket ösztönző környezeti feltételekre, és valamire, amit ehetnek (pontosabban, üzemanyagként használhatnak). Amennyiben algaölő szereket keres, kattintson a sunikft.hu weboldalra és itt mindent megtalál.