Akciós könyvek széles kínálatban online!

A nemek, a kultúrtörténet, a hiedelmek, a vallási és politikai háttér, az életkor stb. korlátlan kombinációja létezik. Mindenkinek megvan a saját egyéni tapasztalata és élettörténete, és ha valaki csak a sajátjára korlátozódik, az nagy nélkülözés.

Akciós könyvek széles kínálatban várják a book24.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és nem fog csalódni a könyvekben valamint ajánlatainkban sem. Ha könyveket olvas, beleláthat mások elméjébe, és jobban megértheti annak egy kis töredékét, hogy mi volt/van a világgal kapcsolatos tapasztalata – beleértve azokat az embereket is, akik már elhunytak, és szerencsére úgy döntöttek, hogy megosztják a világ egy darabját. az írott szó.  Azáltal, hogy megérti az élet megtapasztalásának különböző módjait, megragadva a különböző helyzetek különböző nézőpontjait, és több tudással rendelkezik, empátiát fejleszt. Empatikusnak lenni az egyik legfontosabb szociális készség. Az olvasás az, ami segít empátiájának fokozásában. Főleg, ha nem szépirodalmi könyveket olvas, jobb mentális állapotba kerülhet, jobban megértheti az embereket, és ezáltal összetettebb és mélyebb kapcsolatokat ápolhat. Több kapcsolati dimenziót láthat, és jobb barát lehet.

Amikor filmet vagy tévésorozatot néz, vizuális anyag áll ön előtt. De amikor olvas, különösen szépirodalmi könyveket, el kell képzelnie a dolgokat. A képzelet korlátlan. Elképzelhet egy helyzetet vagy egy dolgot, amit sokféleképpen olvas, és több tucat különböző mentális képpel rendelkezhet. Gondolatban újra és újra lejátszhatja a könyvet, ha hozzáad dolgokat, és elveszi azokat. Ez egy nagy stimuláció az agy neuronjai számára. A jobb képzelőerő több kreativitáshoz és ötletekhez vezet. További részletekért és rendelésért keresse fel a book24.hu weboldalt.