Akropenta – a festék, amire szüksége van!

Az akropenta egy palafesték, amelyet egyedileg alakítottak ki ugyanazon pigmentek különböző erősségeivel, hogy finom belső árnyalat-differenciálást érjenek el a belső téren belül. Választható több kivitelben és méretben, további részletekért lásd a biborfesték weboldalt.

Akropenta várja önt is a lehető legjobb áron, széles választékban és kedvező árakkal a biborfestek.hu weboldalon, és ha tőlünk rendel akropentát, akkor villámgyors kiszállítást biztosítunk majd. Befejezési lehetőségek az akropenta esetén: Olajfény – Védelmez és tartós, alacsony szagú olajalapú festék, amely gyönyörű, magas fényűre szárad. Olajos alapozó – Ideális alap az olaj alapú fényes festékek számára, ideális a tartósság és a védelem érdekében. Tiszta lapos emulzió – matt, vizes bázisú emulziós festék, amely lágy krétás felületre szárad. Tudjon meg többet itt. Építész tojáshéj – Kemény és tartós, vízbázisú akrilfesték, amely alkalmas minden belső famunkához és falhoz. Nagy teljesítményű, vizes alapú alternatíva is van a tiszta lapos emulzióhoz, emellett tökéletes alapot kínálunk vízalapú fényes festékek számára, ahol az alkalmazás sebessége az elsődleges szempont. Tudjon meg többet weboldalunkon.

Az AKROPENTA lábazat, betoncserép és palafesték, lábazatok, betoncserepek, palatetők (hullámpala, lapos pala), dekoratív festésére alkalmas, nagyon könnyű, időjárás- és UV-álló, tartós, kopásálló, erősen víztaszító, fagyálló, jó levegő- és páraáteresztő képességet biztosít, prémium minőségű, szilikon, víz diszperziós alapú, dekoratív és védőfestékkel kombinálva kapható. Az apkropentának erősen kitett beltéri helyiségek falait gyakran tisztítják, rendszeresen fertőtlenítik, hogy ellenálló bevonatot hozzanak létre; elsősorban kültéri, de beltéri használatra is. Amennyiben többet tudna meg az akropentáról nézzen be a biborfestek.hu weboldalra.