Algamentesítő vár mindenkire

A magasnyomású mosás algamentesítéskor akár a zsindelyt is letépheti a tetőről! Néhány lakástulajdonos fehérítő használatával is megpróbál megszabadulni az algától. A fehérítő maró hatású vegyi anyag, amely megöli a pázsitot és a növényeket. Ezenkívül rozsdásíthatja a csöveket. A fehérítő használata algákon gyors súrolást és öblítést igényel. Ez nem csak időigényes, de növelheti a tető kopását.

Algamentesítő vár mindenkire a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be ide bátran és mindent megtalál arról, miért érdemes algamentesítéshez fordulni. A magasnyomású mosás és a fehérítő nem a legjobb megoldás a zöld és fekete algák számára. Még ha megpróbálja eltávolítani az algákat, könnyen visszanőhet, mert ezek a tisztítási módszerek nem támadják meg hatékonyan a teljes növekedést. Ez azt jelenti, hogy az algák nyomai hátramaradnak, és gyorsan visszatérhetnek. Használjon algaölőt a tetőtisztítószerek részeként, hogy elpusztítsa a mohát és eltávolítsa az algafoltokat. Az algamentesítő használható moha, aszfalt, beton, utak, lépcsők és rakodóhelyek algájának leölésére is. Használható napellenző tisztítására, valamint hatékony lakókocsi és lakóautó tisztítószerként. Az algaölő használható az épület homlokzatának tisztítására, valamint burkolat- és stukkótisztítóként.

Az algák, amelyeket a hínár egyszerű formájának tartanak, gyakorlatilag bármilyen felületen nőhetnek, amelyek víznek és/vagy nedvességnek vannak kitéve. A legtöbb növénytől eltérően az algáknak nincsenek leveleik, gyökereik és száraik, ami lehetővé teszi, hogy az algák gyakorlatilag bármilyen felületen elhelyezkedjenek. Mi több, az algák nagyon gyorsan nőnek, és néhány óra alatt szabad szemmel is láthatóvá válhatnak. Az algák eltávolítása meglehetősen kihívást jelenthet, mivel az algák gyakorlatilag bárhol növekedhetnek. Amennyiben többet tudna meg róluk és eltávolításukról, nézzen be bátran a sunikft.hu weboldalra.