Arab nyelvoktatás a te igényeidnek és elvárásaidnak megfelelően!

Az arab nyelv kétségkívül igazán különleges, ahogy az arab országok messzi, egzotikus világa is. Amellett, hogy az arab nem mindennapi nyelv, nem is feltétlenül a legegyszerűbb, viszont mindenképp megéri tanulni. Az alábbiakban eláruljuk, hogy miért érdemes arabul tanulni és hol van erre lehetőséged!

Arab nyelvoktatás kapcsán nem kell egy magad tanulni, hiszen bár ritka nyelv hazánkban az arab, ugyanakkor van nyelviskola, ahol tudsz arabul tanulni. Az Up2You nyelviskolában nem kell másokhoz igazodnod vagy fix nyelv órákon részt venned, ugyanis a tanulás rugalmas beosztásban történik, így az sem jelent akadályt, ha például váltott műszakban dolgozol. Nem csak a számodra kedvező, hozzád igazodó beosztás jelent előnyt, hanem az is, hogy az Up2You Nyelviskolában a saját tempódban tudsz haladni. A csoportos órák egyik nagy hátránya, hogy ha gyorsabban megérted az anyagot, akkor sem tudsz saját tempódban haladni, mert igazodnod kell a többi, lassabb csoporttárshoz és egy anyagot, amit már elsajátítottál, akár többször is végig kell hallgatnod. Ha viszont csoporttársaid gyorsabbak nálad, akkor az téged fog frusztrálni.

Az Up2You Nyelviskolában emiatt nem kell aggódnod, hiszen saját tempódban tanulhatod a világ ötödik leggyakrabban beszélt nyelvét, mely ráadásul az Afrikai Unió, az Arab Liga és az ENSZ egyik hivatalos nyelve. Ráadásul az iszlám vallás és a Korán nyelve, így ennek megfelelően az egység jegyében a muszlim vallás nyelve is az arab. Továbbá húsz ország hivatalos nyelve és több, mint háromszáz millió ember beszéli, így a Közel-Kelet iránt érdeklődök vagy az ott élők számára mindenképp hasznos az arab nyelv. Ha beszéled a nyelvet, akkor az arab világa, kultúrába is nagyobb betekintést nyerhetsz, így ezáltal is gazdagodhatsz, több lehetsz!