Asszisztencia biztosítás régi autókra is!

Ha régebbi autója van, akkor jó eséllyel használhat egy asszisztencia biztosítást. Ennek oka, hogy egy 10 éves vagy annál idősebb autó több mint kétszer nagyobb valószínűséggel kerül az út szélére. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat.

Asszisztencia biztosítás igényelhető az axa-assistance.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat rólunk és biztosítási terveinkről is. Az újabb autók aligha védettek az olyan problémáktól, mint a defektes gumiabroncsok, az akkumulátorok lemerülése, a kulcsok bezárása az autóba és a benzin fogyása. A közúti segítségnyújtás lefedettsége segíthet abban, hogy pillanatok alatt visszatérjen az útra, és megtéríthesse a költségek egy részét. Mielőtt vásárolna egy tervet, íme néhány tudnivaló. A közúti segítségnyújtás célja, hogy segítse és kifizesse azokat a költségeket, amelyek egy jármű meghibásodásából vagy fogyatékosságból erednek. Ha problémát tapasztal a járművel, kapcsolatba léphet a közúti segítségnyújtójával egy alkalmazáson keresztül, vagy felhívhatja a segélyvonalat. A diszpécserszolgálat ezután elküld valakit, hogy segítsen az autóval kapcsolatos problémáiban.

Bár mindegyik tervnek különböző előnyei, jellemzői és korlátjai lehetnek, weboldalunkon bemutatunk néhány módot, amelyek segítségével a közúti segítségnyújtás lefedettségében segítséget kaphat: amikor autója mechanikus munkát igényel, autóját javítási helyre kell vontatni, elfogyott a benzin vagy meghibásodott gumiabroncsa javítást igényel, elveszíti a kulcsait, vagy bezárul a járművébe, és lakatosra van szüksége, az autó akkumulátora lemerül, és egy indításra van szükséges stb. Ha még ennél is több információt tudna meg a szolgáltatásokról keresse fel az axa-assistance.hu-t.