Átlátszó építő zselé online megrendelése egyszerűen

A zselé vastag viszkozitású, és ideális átfedéshez és formázáshoz. Kiváló tapadású és erős fényes felületet biztosít. Vastag viszkozitása miatt kiválóan használható formázáshoz minden körömtechnikus számára, minden szinten. A kötési idő az UV lámpában körülbelül 3 perc.

Átlátszó építő zselé kínálattal várjuk a marilynails.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és válogasson kedvére az építő zselék között amíg megtalálja kedvencét.  Közepesen vastag, átlátszó építőzselé, szinte égő érzés nélkül használható. Krémes állagú, könnyen felvihető, könnyen kenhető, maszatolás nélkül, ráadásul mindezek mellett megtartja formáját is. Kissé rugalmas, jól hajlik, és megtartja a C-görbét amire nagy szükség van. Kristálytiszta, nem tartalmaz pigmenteket, nem sárgul, ami miatt sokkal előnyösebb más építő zseléknél. Hőtermelés nélkül megköt; tisztítás után megtartja fényét. Kifejezetten a műszaki körömhosszabbítás karbantartására és megvalósítására kifejlesztett építőzselé az átlátszó Architech zselé. Összetevőinek köszönhetően az anyag önterülő tulajdonságokkal rendelkezik, de nem szivárog a modellezés során, így biztosítva a maximális pontosságot.

Átlátszó egyfázisú építőzselé, kiváló minőségű. A speciális összetevőknek köszönhetően az anyag önterülő tulajdonságokkal rendelkezik, de nem szivárog a modellezés során, így biztosítva a maximális pontosságot. Tökéletes extrém formákhoz és szalonformákhoz egyaránt. Egyfázisú építőzselé lévén nem igényel alapgélt. Tapadási problémákkal küzdő körmök esetén is az átlátszó építő zselé használata javasolt. Amennyiben többet tudna meg az átlátszó építő zselékről vagy az árak érdekelnék, keresse fel bátran a marilynails.hu weboldalt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel.