Atv műsor online

2003-ban az ATV-nél tulajdonosváltás történt, egyidejűleg a szervezeti átalakítással és egy új műszaki és infrastrukturális beruházással. A televíziós részvények felét 2003 augusztusában egy befektetőkből álló konzorcium szerezte meg, amelyekről ismert, hogy közel vannak a Hit Gyülekezetéhez.

Atv teljes műsor vár minden kedves érdeklődőt a musor.tv weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha önt is érdekelné az atv valamelyik érdekes hírműsora. Nem kell mást tennie, mint ide kattintani és szeme elé tárul az egész heti műsor. A tulajdonosváltás után azonnal Székely Ferenc lett a programigazgató. Az új tulajdonoskör 2004 tavaszán a tévé korábbi logóját és arculatát is lecserélte, de megőrizte nyilvános jellegét. Az új tulajdonosok révén a keresztény vonal is megerősödött napról napra. 2005 végén ezúttal is jelentős strukturális átalakuláson és arculatváltáson ment keresztül az egész csatorna. A csatorna nevét lerövidítették ATV-re. Az RTL Klub korábbi kommunikációs igazgatója lett az új programigazgató, több politikai és közéleti programmal bővült a csatorna, és az új logója ekkor született meg. Az akkori kép és programok 2006. január 8-án mutatkoztak be, és 2006 elején új székházba, az egykori Kőbányai Mozi felújított épületébe költözött.

Az ATV nagyfelbontású (HD) átvitelét 2010. január 18-án indították el, és az indulás óta elérhető volt a UPC kábel-TV-n, és ma már elérhető a T-Home és a Digi oldalán is. 2019. január 2. óta a csatorna hirdetési idejét az At média értékesíti. Bővebb leírásért és további információkért nincs más dolga, mint felkeresni a musor.tv weboldalt, ahol megtalálhatja a teljes heti műsort is a kezdési időpontokkal együtt és ha ide látogat más csatornák után is nézhet. Weboldalunkon korhatárokat is megtekinthet és azt is megtudhatja melyik műsort sugározzák HD felbontásban.