Axn műsor online

Az Axn-csatornán minden nap érdekes és izgalmas filmeket és sorozatokat tekinthet meg, amelyek népszerűek, sőt, világhírűek. Az egyik ilyen sorozat az amerikai NCSIS: Los Angeles.

Axn műsora teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tekintse meg akár az egész heti tv műsort teljesen ingyenesen. Az NCIS: Los Angeles egy amerikai akció-tévésorozat, amely a katonai dráma és a rendőri eljárási műfaj elemeit ötvözi, és amelynek bemutatója a CBS-n volt, 2009. szeptember 22-én. A sorozat a haditengerészeti bűnügyi nyomozószolgálat titkos feladatokra szakosodott elit részlegének, a Los Angeles-i székhelyű Különleges Projektek Irodájának (OSP) munkáit követi. NCIS: Los Angeles a sikeres NCIS sorozat első spin-offja és az NCIS franchise második sorozata. A sorozat eredetileg Chris O’Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Peter Cambor, Adam Jamal Craig, Linda Hunt és Barrett Foa főszereplésével készült. Cambor karakterét az 1. évad után visszatérővé alakították, Craig karakterét pedig az 1. évadban megölték. További színészek, akik részt vettek a sorozatban: Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Nia Long, Medalion Rahimi és Caleb Castille.

Sam a SEAL Team hat tagjának egyik és elkötelezett családapa. Callen egy volt nevelőszülő, aki „legendává” vált Henrietta „Hetty” Lange (Linda Hunt) műveleti vezető figyelő szeme alatt. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a sorozatról és megtudná, hogy hány órakor nézheti meg ezt a sorozatot és melyik napon, akkor keresse fel bátran a musor.tv weboldalt ahol teljesen ingyenesen tekintheti meg akár a teljes heti tv műsort is anélkül, hogy bármikor sorban kéne állnia az újságárusoknál. Látogasson el tehát ide és mindent megtudhat kedvenc sorozatairól és filmjeiről is.