Az amerikai Beaufort város látnivalói

Beaufort, Dél-Karolina második legrégebbi városa, festői környezetéről és hangulatos történelmi negyedéről híres. Csodálatos antebellum építészettel, fenséges magnóliákkal és spanyol mohába burkolt élő tölgyekkel rendelkezik, békés utcáin öröm sétálni érdekes történelmi turisztikai látványosságokkal és évszázados templomokkal.

Beaufort egyik legszebb épülete, a nagy John Mark Verdier-ház a központban fekszik, egy kőhajításnyira a többi fő látnivalótól. Csak egy háztömbnyire található a szép Waterfront Parktól. A szálloda antebellum építészetét mutatja be, és túrák állnak rendelkezésre a gyönyörűen díszített belső térben. A történelmi házmúzeum 1804-ben épült, és korábbi tulajdonosáról, John Mark Verdierről, a második generációs francia hugenottról kapta a nevét. Az elegáns birtok és csinos kétszintes portékája jól látható kijelentése sikereinek ültetvényesként és kereskedőként egyaránt. Manapság szép berendezése, korabeli darabjai és kiváló kiállításai lenyűgöző betekintést nyújtanak abba, hogyan éltek a gazdagok a polgárháború előtt. A hatalmas kastélyt nemzeti történelmi nevezetességnek is elismerik.

A Beaufort Történeti Múzeum rövid sétára található. Csodálatos régi műtárgyakkal és kiállításokkal teli, lenyűgözően lefedi a város történelmének több mint négy évszázadát, nagyon vonzó és informatív módon. A múzeum a történelmi negyedben fekszik, és a város régi arzenálját foglalja el, amely maga 1798-ból származik. Széles gyűjteménye az indián népeket, az európai felfedezőket, az ültetvénykultúrát, az antebellum évtizedeket és az amerikai polgárháborút vizsgálja. Nem csak a város egyik legrégebbi temploma, a St. Helena’s a bájos Beaufort történelmi negyedtől északra található. A mai napig használatos templomot 1712 -ben alapították, és a gyönyörű területek felett magasodik tornya.