Az arculat kivonata a szlogen – szlogenírás

Büszke szolgáltatására, cégére, vállalkozására? Arculata egyedi? Mi a helyzet a szlogennel? Persze, egyáltalán nem szükséges a szlogen, de nem szükséges logó sem, arculat sem, hiszen lehetünk mi egy a sokezerből.

Viszont, ha úgy gondolja, az Ön terméke, kínálata megérdemli a legjobbat, akkor bizony be kell fektetni! Nem csak grafikust, webmestert kell bevonni a projektbe, hanem szövegíró szakembert is, akinek a szövegírás a mestersége.
A marketing folyamata során (kevesen tudják, hogy a marketing nem csak a reklámról szól, bár a köztudatban már így épült be) többször van szükség szövegíróra.

Ha Ön úgy dönt, sikerben határ a csillagos ég, és azt is megugorja, akkor ne sajnáljon szövegírásra is áldozni! És ha már áldoz, fontolja meg, melyik szövegírót alkalmazza. Sok szövegírással foglalkozó cég létezik. A legtöbb A-Z-ig elmagyaráz mindent. SEO, tartalommarketing, ingyenes tanulmányokat lehet letölteni náluk, hírlevélre iratkozni, oktatóvideókat megtekinteni. Viszont aki szövegírót keres, nem arra keres megoldást, hogyan tudja megírni, hanem munkaírót keres! Szóművest, aki szavakból felépíti azt az üzletet. Mert a szavaknak hatalmas ereje van…

Az üzleti előmenetel, az arculat egyik elem a szlogen. A szövegíró egyik legnehezebb szövegírói feladata a szlogenírás. Akár egyetlen szóval kell kifejezni mindazt, amit a cég, szolgáltatás üzenni akar, nem egy leányálom! Amennyire azonban a szlogen kitalálása (általában) keserves, olyan szép is! A kihívás megmozgatja az agytekervényeket, és a kreatív szövegírók szeretnek gondolkodni. És micsoda érzés, amikor viszontlátja a szlogent online, és offline felületen!

Ha nem szeretne unalmas, elcsépelt, tucatszlogent kapni, forduljon a szovegem.com szövegírójához, akinek nem csak mestersége, hanem szerelme is a szövegírás, ezen belül pedig szívcsücske a szlogenírás.