Az észak amerikai Columbia város látnivalói

Dél-Karolina fővárosa és második legnagyobb városa, Columbia szinte pontosan az állam központjában fekszik, azon a helyen, ahol a Saluda, a Broad és a Congaree folyók találkoznak. Bár számos fontos történelmi turisztikai látványosságnak és érdekes múzeumnak ad otthont, a város élénk és fiatalos hangulatot áraszt, tekintélyes hallgatói létszámának köszönhetően.

Az Egyesült Államok egyik első megtervezett városa, gazdag történelemmel, örökséggel és kultúrával, déli bájjal és vendégszeretettel rendelkezik, bárhová is megy. Bár az 1700 -as években építették, a város régi épületeinek és utcáinak nagy részét Sherman tábornok és emberei sajnos leégették a polgárháború idején, csak néhány emlékmű, kúria és malom maradt fenn. Manapság a látogatók számtalan gyönyörű parkot és zöldterületet találhatnak a városban és környékén. A dél-karolinai egyetem campusának sportlétesítményeinek látogatása szintén szórakoztató dolog Kolumbiában. Bár a legtöbb ember egyenesen a Dél-Karolina partja mentén fekvő gyarmati városok felé veszi az irányt, Kolumbiában minden bizonnyal megéri megállni mindazért, amit kínál.

A városközponttól északkeletre, egy rövid sétára található a történelmi Hampton-Preston Mansion és gyönyörű kertje. Nagyon népszerű látogatási hely, lenyűgöző betekintést nyújt a gazdag ültetvényesek és a nekik dolgozó szegény rabszolgák életébe és korába. Az 1818 -ban épült, csodálatos kastély a város egyik legjobb példája az antebellum építészetre. Míg homlokzata előtt hatalmas veranda és masszív dór oszlopok állnak, világos és tágas belső tere gyönyörűen díszített finom bútorokkal és korabeli darabokkal rendelkezik. Az ingatlan birtokában lévő Hampton, majd Preston ültetvényes családok megismerése mellett érdekes műtárgyak és kiállítások is kiemelik rabszolgatartó munkásaik tapasztalatait.