Babaház pénztárca kímélő áron

A babaházak általában apró tárgyakból állnak, amelyeket mozgatni lehet vagy különböző területekre lehet áthelyezni, és az apró dolgokkal való játék jó gyakorlat lehet a kisgyermekek számára, akik még csak most kezdik fejleszteni finom motorikus készségeiket.

Babaház kedvezményes áron rendelhető a jatektenger.hu weboldalon, ezért ne habozzon, keresse fel weboldalunkat és innen megrendelheti a Melissa & Doug emeletes fa viktoriánus babaházat, a Barbie luxus lakóautót, valamint a Barbie kávézót is. A babaházzal való játék a gyermekek térbeli viszonyainak vagy a dolgok egymáshoz való illesztésének kialakítását is segíti a térben – ez olyan képesség, amely lehetővé teszi számára a matematikai fogalmak megértését, amikor iskolába indul. Amikor egy gyermek babaházakkal játszik, különféle helyzeteket képzel el, amelyekben az adott házban lakó „emberek” lehetnek. Például a család együtt vacsorázik, esetleg a szülő cseréli a csecsemő pelenkáját, esetleg a gyerekek játszanak egymással. Ez a fajta játék segíti a gyerekeket a mindennapi élet elemeinek összeállításában egy általuk létrehozott fantázia-elbeszéléssel, amelyet irányíthatnak és testre szabhatnak. Sokféle nyílt játék létezik, amelyek a fejlődő gyermekek számára hasznosak lehetnek, és egy babaház is ezek közé tartozik.

A babaházakkal való játék révén a gyerekek megtanulják, hogy nem kell ragaszkodniuk a játék alkotóelemeihez, amikor játszanak; véletlenszerű tárgyakat felhasználhatnak apró „házuk” korszerűsítésére. Például használhatnak pamutgolyókat apró párnákként, szivacsokat trambulinként, vagy üvegkupakokat mini székként. A babaházakkal való játék általában otthon végzett tevékenységeket foglal magában, például étkezést, fürdést és lefekvést, amit az emberek nap mint nap végeznek. További információkért és részletekért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a jatektenger.hu weboldalra és itt rendelhet babaházat jó áron.