Babaszoba dekoráció rendelésre

Minden babaszobában elfér néhány kedves dísz és dekorációs elem, tehát nézzen szét ön is kínálatunkban, és válasszon jobbnál jobb termékeink között. Csapatunk csakis babarát textillel, textil pamutanyaggal és nagy tartósságú anyagokkal dolgozik, hogy a minőségi kifogástalan legyen. A különböző applikációt és hímzéseket saját kezünkkel készítjük el, tehát valóban eredeti termékekre számíthat majd.

Babaszoba dekoráció kaphatóak rendelésre igen kedvezményes áron a gyerekdesign.hu weboldalon, tehát ne habozzon, ha ön is valamilyen dekorációt szeretne beszerezni a gyerekszobába, akkor itt a helye nálunk, hiszen itt számtalan variálható játszószőnyeget, babágyneműt, faliórát és dekor betűket is találhat. A dekor betűinket például bármilyen névvel rendelheti, ráadásul ön választhatja ki a színt és a mintát is. A dekorációs betűk jó minőségű polisztirolból készülnek és 15-20 cm-esek, vastagságuk pedig 3 cm. Ezeket a dekorációs betűket csapatunk 1-2 hét alatt el is készíti önnek.

Weboldalunkon megtekintheti a teljes babaszoba dekorációs elem kínálatot is, és megismerheti, hogy ezek a termékek milyen anyagokból és milyen technikával készülnek. Ha weboldalunkra, a gyerekdesign.hu-ra kattint, akkor megtalálhatja a faliórák a dekorbetűk, valamint más dekorációs elemek árait, valamint illusztrációit is. Kérdések felmerülése esetén mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a 06 30 48 21 499-et telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt kérdésével a gyerekdesigninfo@gmail.com e-mail címre és csapatunk igyekszik minden feltett kérdésre mihamarabbi választ adni. Válasszon minket, ha magas minőségű dekorációs elemeket szeretne rendelni, és garantáltan nem fog bennünk és termékeink minőségében csalódni.