Bálatároló beszerzése online akciós áron

A könnyű, mégis erős anyagokból épült, könnyen bővíthető íves szénapajta pontosan a megoldás, amely minden időjárási körülmények között tervezhetőséget és biztonságos tárolást jelent.

Bálatároló online olcsón rendelhető a gravetti.hu weboldalon ezért megéri benézni hozzánk ha ön is magas minőségű bálatárolókat keres. Van-e valami különös, amire figyelni kell a széna sátorban történő tárolása során? A széna tárolásánál két kulcsfontosságú szempont van: Képesnek kell lennie megbirkózni a nagy mennyiségekkel, és ezzel egyidejűleg biztosítania kell, hogy a szénát (vagy szalma) mindig száraz helyen, némi légáramlás mellett tároljuk. A széna semmilyen körülmények között ne legyen vizes vagy nedves. A légtömörség elérése nem praktikus, ezért a szénatároló épületének viszont jó légáramlással kell rendelkeznie. Ez az íves menedékházak igazi előnye: minden oromfalat speciálisan jó időben nyitható kapuval, valamint szellőző ablakokkal szereltek fel, amelyek hatékony légáramlást és kiváló klímát biztosít. És ebben a mezőgazdasági csarnokban bőven van hely nagy mennyiségű széna vagy szalmabála tárolására! De ne feledkezzünk meg a padlóról – itt is távozik a nedves levegő! Ezért nagyon fontos, hogy kellően száraz legyen, mielőtt a szénabálákat tárolná. A jól vízelvezető füves terület éppúgy megfelelő, mint a beton – de a kavics a legjobb. Az optimális tárolás érdekében szórja ki a kavicsot nagyjából 30 cm mélységig.

Fel akarja rakni a bálákat a puszta talajról? Van egy megoldásunk az Ön számára: hozzon létre egy légáteresztő réteget néhány centire a talajtól a bálázáshoz. Aljzat építéséhez fa raklapok használatát javasoljuk. A raklapoknak köszönhetően a levegő az egész sátor körül kering. Ez a raklappadló nem csak gyorsan és egyszerűen megépíthető, de van egy másik előnye is: a rágcsálók nem tudnak olyan könnyen hozzájutni a bálákhoz. További részletekért és rendelésért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.