Banktechsafe.hu – ha megbízható védelemre vágyik

Sajnos ma már senkiben sem bízhatunk. A 21. században a vagyontárgyainkat muszáj biztonságos helyen őrizni, hiszen sosem tudni, honnan érkezik a veszély.

Banktechsafe.hu weboldalán mindent megtudhat Magyarország elsőszámú biztonsági eszközeit és berendezésit forgalmazó vállaltról. A Banhtech több mint 20 éves fennállása bizonyítja, hogy egy komoly megbízható céggel állunk szemben. A hosszú évek során összegyűjtött biztonságtechnikai és pénzkezelési tapasztalatait mind a mai napig kamatoztatja, és ennek köszönhetően folyamatos növekvő tendenciát mutat a cég fejlődése. A Magyarországon található bankok, szállodák, pénzintézetek, irodaházak, kis és nagy vállalkozók nagyrésze a technológiai beruházásaihoz mind a Banktech-et választja. Mindig az adott helyszín kockázati szintjéhez mérten alakítjuk ki a biztonsági rendszert. Ezek a rendszerek felöleik a vagyon és tűzvédelmi berendezéseket, videokamerás megfigyelő és kártyás beléptető rendszereket, továbbá a számítógépes felügyeleti rendszerek megtervezését és annak kivitelezést.

A Banktech csakis kizárólag magas szakértelemmel rendelkező munkatársakkal dolgozik együtt. A kínálatunkban megtalálható eszközök és berendezések mind a MABISZ által minősítettek, melyek a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. A Banktech Security pénzszállító értéktároló helyiségében alakítottuk ki a bemutatótermünket, melyet megtekinthetnek személyesen Budapesten. A cég minden hétköznap hétfőtől péntekig 8.15-től 16.30-ig nyitva tart. Amennyiben további információra van szükségünk forduljanak az ügyfélszolgálatunkhoz a +36(1) 204 66 42, +36(1) 204 66 42 telefonszámokon. Illetve írhat nekünk a safe@banktech.hu e-mail címünkre.