Base and top gel lakk alacsony áron

A géllakk alapréteg kétoldalas ragasztószalagként működik. Normális, hogy tapintásra ragacsos még UV-fény alatti kikeményedés után is. Ha nem szeretné, hogy a géllakk két hétig vagy tovább tartson, nem kell gél alaplakkot használnia, így nem rendelkezik a tartós tulajdonsággal. Az emberek azért teszik ezt, mert nem akarnak színes lakkot a körmükre. Ez lehet személyes preferencia vagy munkahelyi követelmény, és csak a hétvégére kell a színes lakk a körmökre. Vigyen fel gél fedőréteget a körömlemezére a színes lakkozás előtt, hogy megakadályozza a köröm foltosodását a zselés lakkozástól.

Base and top gel lakk várja a marilynails.hu weboldalon villámgyors kiszállítással és alacsony árakkal, tehát megéri benézni hozzánk ha ön is base and top gelt keres. A megkötött gél alaplakkot semmilyen tisztítószerrel nem szabad letörölni. Ha így tesz, megváltozik a köröm felülete, és előfordulhat, hogy a következő gél színe nem tapad jól az alaplakkhoz, és idő előtti hámlás vagy megemelkedés következik be. Mit használhat gél alaplakk helyett? Ha nincs géles alaplakkja, és egy napig lakkoznia kell a körmével, használhat zselés fedőlakkot alaplakként. Ne feledje azonban, hogy a zselés lakk néhány napon belül leválhat, letöredezhet a természetes körmeiről. Bár szükségtelennek tűnik, ez az átlátszó fedőlakk megakadályozza, hogy a géllakk elszínezze a körmét.

Ha nem szeretne semmilyen színt a körmeire, és szeretne egy kis erőt adni vékony körmének, akkor a zselés alaplakk és fedőlakk jó körömerősítő lesz. Mindkettőt vékonyan kell felvinni a körmökre, és külön-külön 30-45 másodpercig UV-fény alatt kikeményíteni. Ezzel az opcióval egy hét múlva már csak egy réteg gél alaplakkot és fedőréteget hordhat fel, hogy körmei újra frissek legyenek. Eltávolíthatja a zselés alaplakkot és a fedőréteget, levághatja a körmét, mielőtt előkészíti, hogy visszahelyezze őket, ha akarja. Amennyiben rendelni szeretne nézzen be a marilynails.hu weboldalra.