Belföldi szállás az invián

A Gerlóczy hotel hivatalosan inkább magánszállásként, mint szállodaként van besorolva, de olyan jelleget áraszt, amelyet sehol máshol nem talál hazánkban. A helyiek körében a hotel kávézója a közeli nagyobb és drágább létesítmények kedvelt alternatívája.

Belföldi szállás elérhető az invia.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekinthet több száz szállás, amelyek mindenki igényeinek garantáltan eleget tesznek majd. A Hotel Moments a 19. századi épület eredeti szellemével kortárs dizájnt kapott – csodálja meg az üvegtetős pitvar előcsarnokának freskóit. Ez minden bizonnyal karakteres és elegáns hely. Van egy kiváló, gyengén megvilágított étterem is, amely kreatív magyar és nemzetközi ételeket kínál. A Four Seasons meghatározza a budapesti luxusszállodák viszonyítási alapját. Minőséget áraszt minden részéből – függetlenül attól, hogy a város nevezetes hidjáról közeledik-e, hogy belép az ólmozott üveggel és márvánnyal ellátott előcsarnokba, vagy sétál a folyosók vastag szőnyegein. A fényűző, központi elhelyezkedésű Ritz-Carlton Budapest eleganciájával némi informalitást kínál.

Míg a dekoráció visszatekint egy elmúlt kor kegyelmére, a közös terekben kényelmes, laza légkör uralkodik. A szálloda kiváló étteremmel is rendelkezik. Ma a Continental Hotel előcsarnokában bőrfotelek és íves üvegtetők találhatók, de egyszer egy szabadtéri medence töltötte be ezt a helyet – ez az épület korábban nyilvános fürdőknek adott otthont. 2010 óta azonban a város vitathatatlanul négycsillagos szállodájaként működik, kiváló minőségű szolgáltatásokkal és létesítményekkel. Amennyiben megtekintené ezeket a szállásokat kattintson az invia.hu-ra, és itt elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel szolgáltatásainkról.