Beltéri ajtók széles kínálata várja!

Az átlagos ház 14 belső ajtóval rendelkezik. Egyikük sem lehet viszont átlagos. Fedezze fel az összes lehetőséget, és inspirálódjon nálunk. Minden megtalálható nálunk az üvegajtótól kezdve, az összes fából készült ajtón át, a kétoldalas és a rácsos ajtókig.

Beltéri ajtók széles kínálata vár mindenkit a krisbadoors.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg szebbnél szebb ajtóinkat. A burkolt ajtók rendkívül gyakoriak, így ez valószínűleg ismerősnek tűnik. Az ajtó kerete fából készült, majd fa, furnérlemez, keménylemez stb. redőnylemezeket helyeznek be. A panelek készülhetnek üvegből, de a fa az, amit leggyakrabban látni fog. Lehet, hogy nem ismeri hivatalos nevüket, de határozottan ismerni fogja ezt az ajtót. A holland ajtókat vízszintesen osztják fel, a felső és az alsó panelek különböző panelekkel vannak ellátva. Szuper kényelmes konyhához vagy háziállatok kiengedéséhez is tökéletes. Az üvegajtók általában fa keretbe helyezett üvegpanelekből állnak. Mivel a magánélet figyelembe vétele is fontos, ezeket általában a ház hátsó részén használják, ahol a kilátás a lényeg. A természetes fény nyilvánvaló plusz, de figyelmeztetnünk kell – ezeket nehezebb fenntartani, és általában drágábbak, mint más típusú ajtók.

Lécezett és szegélyezett ajtó: talán ez a legegyszerűbb ajtó, amelyet választhat. Három vízszintes (felső, középső és alsó) fa lécekből állnak. A lécezett és szegélyezett ajtók merevíthetők és keretezhetők a merevség növelése és esztétikusabbá tétele érdekében.  A fa ajtót rendkívül könnyű elkészíteni a termék elérhetőségének köszönhetően. Habár bárhol felhasználhatók a házban, leggyakrabban külső ajtókra választják. A tolóajtók elengedhetetlenek egy olyan helyre, amely nagy nyílást igényel, például egy hátsó terasz vagy egy szekrény. Ha tiszta vonalvezetésű, minimalista megjelenésre vágyik, ez jó választás. Amennyiben megtekintené teljes ajtó kínálatunkat, ne habozzon, keresse fel a krisbadoors.hu-t.