Bestseller könyvek vásárlása online

A legkorábbi nagy népszerűségnek örvendő könyvek szinte valamennyien vallásosok voltak, de a Biblia, mint nagy könyv, a tizenkilencedik századig drága maradt. Ez általában alacsonyan tartotta a nyomtatott és eladott számokat. A rég könyvektől eltérően fontos volt, hogy egy könyv rövid legyen, hogy bestseller legyen, különben túl drága lenne, hogy nagy közönséget érjen el.

Bestseller online vásárolható meg a book24.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be ide és nem fogja megbánni. A „bestseller” kifejezést először 1889-ben jegyezték fel nyomtatásban a Kansas City (Missouri állam) The Kansas Times & Star című újságban, de az azonnali népszerűség jelensége a nyomtatott anyagok tömeggyártásának korai napjaira nyúlik vissza. A korábbi könyvek esetében, amikor a maximálisan kinyomtatható példányszám viszonylag kicsi volt, a kiadások száma a legjobb módszer az eladások felmérésére. Mivel a hatékony szerzői jogok lassan érvényesültek, hatékony jogdíjrendszerek nélkül a szerzők gyakran csak keveset, vagy egyáltalán nem láttak népszerű műveik bevételéből.

A tizenötödik században olyan nagyon rövid művek, mint az Ars moriendi, a Biblia pauperum és az Apokalipszis változatai jelentek meg olcsó bestsellerként, nagy számban, különböző kiadásokban, több nyelven. Valószínűleg ezek megfizethető áruk voltak a lakosság írástudó tagjainak többsége számára. A 16. és 17. századi Angliában a Pilgrim’s Progress (1678) és a Foxe’s Book of Martyrs rövidített változatai voltak a legolvasottabb könyvek. A Robinson Crusoe (1719) és a The Adventures of Roderick Random (1748) a tizennyolcadik század eleji kisregények voltak, nagyon nagy kiadásokkal, és nemzetközi sikereket is arattak. Amennyiben bestsellereket rendelne, keresse fel a book24.hu-t.