Beton javítása jobbnál jobb termékekkel

A Spall FX2 gyors kötésű, nagy szilárdságú, alacsony viszkozitású poliuretán betonjavító anyag. Ezt a kétkomponensű, 1: 1 arányú rendszert a sérült kötések, repedések, foltok és egyéb betonfelületi hibák kijavítására tervezték, ezért érdemes megrendelni.

Beton javítása megvalósítható a legjobb termékekkel, ezért keressen fel minket bátran az epo-trend.hu weboldalon és rendelhet tőlünk jobbnál jobb betonjavító termékeket, köztük a Spall FX2-t is. A Spall körülbelül 30 perc alatt megköt, és azonnal köszörülhető és csiszolható. A Spall TX3 kézzel keverhető és simítható betonpadlókon lyukak, kiugrások és egyéb hibák miatt. Javítható habarcs anyag létrehozásához, valamint homokkal és cementtel is keverhető. A Spall TX3 alacsony viszkozitású, 100% szilárd anyag és VOC mentes. A SealBoss 6060 a sérült és egyenetlen betonfelületek javítására használható. A termék mélyen behatol a repedésekbe, így rendbe hozza őket.

A 6060 QuickFix segítségével a betonrepedések javíthatók, és percek alatt is befejezhetők. A SealBoss 6060 QuickFix egy új csúcstechnológiájú kétrészes hibrid poliuretán a beton javításához. A nagyon alacsony viszkozitás lehetővé teszi a mély behatolást a finom repedésekbe és pórusokba, és a termék nagy szilárdságú, de rugalmas tulajdonságai hosszú távú javítást tesznek lehetővé. A SealBoss 6060 QuickFix Pro Spall Repair egy fejlett poliuretán összetételű, alacsony viszkozitású, gyors kötésű, nagy szilárdságú, önterülő, kétkomponensű, 1: 1 térfogatarányú, 100% szilárd betonjavító anyag. Amennyiben többet tudna meg ezekről a termékekről vagy megrendelné azokat, látogassa fel az epo-trend.hu-t, ahol megtalálhatja elérhetőségeinket így bármikor kérdezhet minket egyes termékekről, vagy éppen a rendelésről.