Betonkeverő a minőség jegyében

A betonkeverők abszolút elengedhetetlen kellékei a házi betonozásnak. Ezek a zömében igen figyelemreméltó színekkel ellátott eszközök nagyon hasznosak, s mindenféle előképzettség nélkül lehet alkalmazni, csak pár javaslatot érdemes mellé észben tartani, melyek alább olvashatók.

További információk itt érhetők el, a bestrent.info weboldalon. A betonkeverő használata nagyon egyszerű. A víz, sóder (zúzott kő), cement és homok megfelelő arányban történő betöltése után csak forgatni kell néhány percig. Hogy a forgatás mi módon történik, az befolyásolja, hogy automatikus vagy manuális betonkeverőről van-e szó. A bestrent.info oldalon található betonkeverő 66 kg, 160 liter kapacitással az automatikus betonkeverők táborát erősíti. A portugál székhelyű IRBAL gyártó cég remekbe szabott, megbízható építőipari gépeket dobott piacra az elmúlt évtizedekben, s ma sincs ez másképp.

A bestrent.info által kínált betonkeverő 66kg, 160 liter keverődobbal felszerelve, 0,7 kW-os motorteljesítménnyel ellátva abszolút kiszolgálja a használóit. Zajszintje 84 dB, s 220 V szükséges az üzembe helyezéséhez. Ami nagyon fontos, hogy a betonkeverő felállítása során ügyelni kell arra, hogy egyenes talajon, megfelelő méretű helyen történjen meg a beüzemelés. Ugyanis ezekkel az óvintézkedésekkel tehető biztonságossá a vele végzett munka. A betonkeverő 66 kg, 160 liter paramétereivel már egy komolyabb kaliber, mely nem csak kicsi, házi betonozásra alkalmas, hanem nagyobb munkák elvégzésében is jó szolgálatot tesz. Keressék fel a bestrent.info weboldalt a további részletekért vagy kérjenek tőlük árajánlatot a bérlés, illetve vásárlás ügyében! A bestrent.info sokéves fennállása óta nem csak az ügyfelek igényeit szolgálják ki, hanem nagy gondot fordítanak a környezetvédelemre is! Forduljanak hozzájuk bizalommal!