Betörés védőfólia a biztonságos otthonért!

Az ördög sosem alszik, így az enyves kezű betörőktől sincs nyugtunk. Mielőtt azzal nyugtatná magát, hogy ez mindig csak mással történik meg, sajnos ez nem mindig van így. Mi úgy véljük jobb félni, mint megijedni és időben gondoskodni arról, hogy otthonunk betörő biztos legyen.

Betörés védőfólia által megakadályozható otthonunkba a jogtalan behatolás. Gondoljunk csak bele, hogy elmegyünk nyaralni, pár csodás napot töltünk el a tengerparton, majd élményekkel és hűtőmágnesekkel felszerelkezve arra érünk haza, hogy…a lakásban hatalmas a felfordulás, mindent feldúltak a betörők. Egy betörés abban az esetben is kész trauma, ha semmit nem vittek el. Viszont előfordulhat, hogy olyan dolognak kelt lába, mely számunkra komoly eszmei értékkel bír, például a nagyitól kapott fülbevaló vagy nyaklánc. Természetesen a betörő biztos, magas biztonsági szinttel rendelkező ajtó sosem árt, ugyanakkor a nyílászárókról, ablakokról sem feledkezhetünk meg, ugyanis nagyon gyakran ezeken keresztül történik a behatolás. Annak érdekében, hogy az ablakot betörés biztossá tegyük, nem szükséges rácsot felszereltetnünk, ugyanis van ennél jobb és egyben esztétikus módszer!

Betörés védőfólia
Betörés védőfólia

A Skyfol fóliák nemzetközi törésteszteken bizonyították, hogy megállják a helyüket. Attól függően, hogy milyen típusú betörés védőfóliát választunk, megakadályozhatjuk a betörést, legalábbis biztosan megnehezítjük a betörő dolgát. A Skyfol ablakfólia egyben tartja az ablakot, ami azt jelenti, hogy az üveg nem fog több száz irányba szétszóródni. A betörés védőfólia által nem csak elkerülhető a betörés, de azt is érdemes tudni, hogy a lakásba sem lehet belátni általa. Így tovább nehezítve a betörők dolgát. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!