Borsa Brown könyvek és könyv sorozatok

Borsa Brown magyar író 2015-ben robbant be a köztudatba Az Arab elnevezésű könyvével, amely még abban az évben elnyerte az Év Könyve kitüntetést. Az írónő azóta is ontja magából a jobbnál-jobb történeteket, így nem csoda, hogy sokan úgy vélik, hogy az ő könyvei fogynak a legnagyobb példányszámban.

Borsa Brown könyvek olvasása során sok olvasó nyilatkozott úgy, hogy letehetetlen művek. Az írónő szókimondó, egyedi stílusa miatt rengeteg olvasó kedvence, akik alig várják, hogy újabb és újabb regények jelenjenek meg. Könyvei elsősorban romantikus-erotikus témában íródnak, ugyanakkor a pszichológia és a fontos társadalmi kérdések boncolgatása is megjelenik a művekben. A könyvek olvasása során egyértelművé válik, hogy az írónő rengeteg energiát fektet könyvei megírásába, illetve alapos kutatómunkát végez, hogy az adott helyszínt, szokásokat, országot minél jobban, érdekesebben, reálisabban tudja bemutatni az olvasónak, aki így úgy érzi, hogy valóban ott van a szereplőkkel a helyszínen. A történetek elzárt világokat tárnak fel, tévhiteket oszlatnak el és bemutatják a helyiek életét.

Borsa Brown nagyszerűen fonja a történetszálakat, melynek köszönhetően az olvasók szinte falják a műveket. A történetekben komoly témák is fellelhetők, mégis megjelenik a humor, a könnyedség. Az írónő egyedi stílusa igazán beszédes, az olvasók már pár mondat után meg tudják mondani, hogy Borsa Brown könyvet olvasnak. A szereplők szerethető, érdekes karakterek, de ami a legfontosabb, hogy az olvasó könnyen azonosulni tud velük, így a történet végéig együtt tud izgulni a szereplőkkel. Ha letehetetlen könyvekre vágyik, akkor érdemes ellátogatni a book24.hu webáruházba, ahol megtalálja Borsa Brown könyveit, melyeket kényelmesen, bármikor megrendelhet online!