Bosch car szerviz Szegeden!

A vállalkozásunkban dolgozó szerelők, magasa képzettséggel rendelkeznek, minőségi munkát végeznek a legrövidebb határidőn belül. A több évtizedek alatt szerzet tapasztalatokat nap, mint nap alkalmazzuk, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy a piacon az elsők között legyünk és hosszútávon ott is maradjunk.

A Bosch car szerviz várja azokat az ügyfeleket, akik biztonságos, precíz, gyors és minőségi szolgáltatást szeretnének. Tapasztalt csapatunkban dolgozó autóvillamossági szerelők, műszaki vizsgáztatók, gumi szervizelők az elvégzett munkájuk után garanciát vállalnak és az esetleges hibákat soron kívül, orvosolják. Hívjon bizalommal a 06-62-468 444 telefonszámon, hogy egyeztetni tudjunk Önnel időpont és hibaelhárítás tekintetében. Szolgáltatásainkat bármikor igénybe veheti, kedvező árak mellett! Kiváló szerelőink sokoldalú tevékenységet folytatnak, mint a teljes körű diagnosztika, olajcsere, fékjavítás, autó villamossági szerelés, futómű javítás, gumi szerviz, klíma és lengéscsillapító szervizeléssel.

A Bosch car szerviz tökéletes munkáját, a Bosch műszerek és alkatrészek teszik lehetővé! Csongrád megye legszínvonalasabb szolgáltatását a Bosch car szerviz nyújtja! Minden ügyfél elégedetten távozik jól megszerelt gépkocsijával. Kiváló munkánk, garancia a hosszú távú együttműködésre. Meghibásodott gépkocsiját, ha ránk bízza, a legjobb minőségű alkatrészekkel szereljük fel, minek következtében Ön hosszú ideig és biztonságosan közlekedhet. Méltányos áraink, modern technikánk és a rendelkezésünkre álló alkatrészek, mind a profilunkat képezi. Ezek arra szolgálnak, meghibásodás esetén, hogy az Ön autóját a legrövidebb időn belül slusszkulcsra készen, átadjuk adni Önnek. Válasszon minket és nem fogja megbánni!